messeriche Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 (edited) Am nevoie de trafic din romania sau tari de langa romania ,zona asta specifica geografica,pentru ca imi trebui mai multe clickuri sa nu bata la ochi cu cele din america. 1$ pentru 100 de sign up cu mailuri care nu sunt temporare . NEGOCIABIL.EDIT: da se poate 50% at start and 50% at finish Edited July 10, 2013 by messeriche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Deci, scuze ca ma bag aiurea peste post-ul tau.Dar, nu stiu cata incredere dai tu, tinand cont ca ai 1 post pe forumu asta si ai venit din Iulie 2013, adica, mai exact astazi.Si evident, tu o sa vrei ca persoana care te ajuta, sa iti faca log-urile, tu sa nu platesti deloc din prima nici macar jumate.Daca ai un pret bun, ma poti contacta. salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messeriche Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 stiu ca pare shady ,dar ma uit de mult pe forumul asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 de ce nu folosesti google adsense? iti aduce trafic strict din zona care te intereseaza pe tine, la orele la care vrei, in zilele care vrei... si platesti la click cat esti tu dispus sa dai pe click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em20346 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 adwords poate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messeriche Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 am nevoie ACUM de clickuri ,din romania si vecini romaniei . IPURI UNICE ,platesc 2,20 dolari pentru 1000 . contact me please. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valium Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Man nimeni n-o sa-ti aduca 1000 de vizitatori reali - si cand spun reali care vin acolo de buna voie, de exemplu prin click pe o reclama care ii se pare atractiva sau redirect de pe un website de al lui pe banii astia.Pe banii astia nici nu ma chinui sa instalez pe cateva RDP-uri programul ala China Trafic sau cum ii zicea (dar nu cred ca vizitatori din astia cauti, sunt reali cu IP-uri unice totusi).Cauta China Trafic aici pe forum, e un program ce genereaza vizite.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Man nimeni n-o sa-ti aduca 1000 de vizitatori reali - si cand spun reali care vin acolo de buna voie, de exemplu prin click pe o reclama care ii se pare atractiva sau redirect de pe un website de al lui pe banii astia.Pe banii astia nici nu ma chinui sa instalez pe cateva RDP-uri programul ala China Trafic sau cum ii zicea (dar nu cred ca vizitatori din astia cauti, sunt reali cu IP-uri unice totusi).Cauta China Trafic aici pe forum, e un program ce genereaza vizite..Jing Ling se numeste programu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valium Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Mai bine dadeai un link. https://rstforums.com/forum/38838-trafic-china.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Mai bine dadeai un link. https://rstforums.com/forum/38838-trafic-china.rstSi daca i-am zis cum se cheama era greu sa dea search?https://rstforums.com/forum/search.php?searchid=1434845 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynor009 Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Frate programul de la Google este cea mai buna solutie pentru tine credema, ca si eu l-am folosit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Pai cumpara mane de pe adf.ly ca gasesti cu 2$ trafic de Romania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...