Snaky123 Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Am nevoie de un program sau o metoda prin care pot sa hackuiesc un site !Sa-l stric definitiv sau permanent.Va rog mult.MultumescAccept si flood-uri dar sa fie bune !!!!
Bone Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 deabea inregistrat si faci cereri? ai venit aici...ceri, daca ti se ofera e bine..daca nu la fel de bine..pleci...nu insista ca nu te ajuta nimeni
JohnyCNAM Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Daca platesti bine, ma indoiesc, sunt aici destui baieti care or s-o faca.OFF: Gecko subscriu, sa se cace si apoi sa-i dea o palma.
Matt Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Am nevoie de un program sau o metoda prin care pot sa hackuiesc un site !Sa-l stric definitiv sau permanent.Va rog mult.MultumescAccept si flood-uri dar sa fie bune !!!!Ca sa intelegi mai bine ce zic baietii de mai sus : 4. Unele categorii au regulament intern. Verific? dac? exist? un regulament sticky înainte de a posta într-o anumite categorie. În special categoriile "CERERI"(minim 10 posturi de CALITATE), "AJUTOR"(minim 10 posturi de CALITATE) sau "Bloguri ?i Bloggeri"(minim 50 posturi CALITATE).Apoi pentru ceea ce vrei tu intra aici : https://rstforums.com/forum/71396-rst-pentesting-academy.rstApuca-te de invatat si poti "hackui" un site.Salut.
H3xoR Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Uite, am un program care d? jos chiar ?i google.Link de download: AiciNu r?spund pentru daunele pe care le vei produce.Vorbesc serios.
Active Members SynTAX Posted July 11, 2013 Active Members Report Posted July 11, 2013 Daca ar exista asa ceva, cine pula mea ti-ar da tie un program cu care sa strici un site, pe un site?Singurul lucru care stiti sa-l faceti in viata este sa transformati mancarea in cacat.
raynor009 Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 (edited) Sa-l stric definitiv sau permanent.Da ba... definitiv si permanent nu-i acelasi lucru? Ca nu inteleg ce vrea asta.. definitiv sau permanent.. Ba daca vrei permanent bagi degetele in priza si il ai imediat.Accept si flood-uri dar sa fie bune !!!!Daca vrei ii putem flood-a la ma-ta curu' pana se face inundatie.Hai te pup pe gura cu bocancii Edited July 11, 2013 by raynor009