sourcecode Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Today, 12:47 PMM2G M2G is offlineSuper ModeratorCultul betivilorArray M2G's Avatar Join DateMay 2010Location(?_?)==?/????/'? '? ?Posts1,158Rep Power8Default You have received an infraction at Romanian Security TeamDear sourcecode,You have received an infraction at Romanian Security Team.Reason: Offtopic-------Destul cu injuratul pe forum. Nu sunteti pe mirc.-------This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.Original Post:https://rstforums.com/forum/72216-xs...rst#post468596Quote Originally Posted by qwerty12 View PostBa ce rewards ai primit tu ma sa postezi la Bug Bounty?Mantuire si iertarea pacatelor ))) Ni se bucura duhul în Dumnezeu, Mantuitorultrimite acel bug la administrator si o sa fi strigat la rugaciunea de duminica ))acum nu stiu daca ia in considerare si mailul tau All the best,Romanian Security Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Topic-ul ala e plin de spam si posturi de cacat si care sunt inutile.Mi se pare normal sa va dea warn. Ati plecat de la un xss si ati ajuns la Mantuire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sourcecode Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 mi-a dat pt injuratura nu pt xss, nu te supara dar una e ce zi tu si a injura e alta ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The.Legend Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) 1. Ac?iuni pentru care ve?i primi avertisment sau chiar ban: offtopic, post dublu(ave?i buton de editare), post inutil, redeschidere topic, insultare membru(atac la persoan?), nume topic inadecvat, informa?ie deja postat?, limbaj inadecvat(IRC style - sh, tz, CAPS, în culori sau agramat total), avatare mari sau care întrec bunul sim?, semn?turi penibile, linkuri cu referrer, imagini dinamice în semn?tur?.10. Un moderator/administrator are dreptul s? zboare pe oricine dore?te de pe forum, cu atât mai mult dac? consider? c? acea persoan? este inutil?.Dac? nu sunte?i mul?umi?i de un avertisment primit, contacta?i un administrator. Aten?ie, dac? îl contacta?i inutil, ve?i suporta consecin?ele(warn/ban).Nu ai voie s? insul?i o persoan? de pe acest board. Nu ai voie s? folose?i un limbaj infect de mIRC. Nu ai dreptul s? tragi la r?spundere un moderator / admin, pentru c? nu de prost are aceast? "putere". Nu v? convine? Îndrepta?i-v? ?i nu v? mai repeta?i gre?elile. Dac? nu? Ireversibil v? pute?i lua zborul. Bye. Edited July 16, 2013 by The.Legend Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Si ce ta vaiti?PrivateReason: Post inutil03-08-2012 03:27 PMby ps-axlNever 1Eu am 2 warn-uri de la ps-axl care expira "NEVER" pentru ca am facut off-topic.off: Unde s-a dus forumul ala?Meritai BAN nu warn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
united7170 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Trebuia sa va baneze pe aproape toti prostii care ati postat in acel topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sourcecode Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 SaritI pe mine ca lupii pisamas pe mortii vostri de cotizanti penali !!! Va aparati cotizantii care da bani sa fie moderator , tineti toti tampiti si prostii care habar nu au ce este limba romana, sa nu stii dif intre a injura si a vb despre Dumnezeu, sa se alega prafu de voi si sa va luati lumanari sa vi le puneti la cap cu banii de la cotizanti!!! Bagamias pula in creierii la toti admini din acest forum tampit care promoveaza toti retarziiDa-mi ban acum fmm si daca poti sterge-mi contul futevas in gura sa va fut de natii proaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 SaritI pe mine ca lupii pisamas pe mortii vostri de cotizanti penali !!! Va aparati cotizantii care da bani sa fie moderator , tineti toti tampiti si prostii care habar nu au ce este limba romana, sa nu sti dif intre a injura si a vb despre dumnezeu, sa se alega prafu de voi si sa va luati lumanari sa vi le puneti la cap cu banii de la cotizanti!!! Bagamias pula in creierii la toti admini din acest forum tampit care promoveaza toti retarziiDa-mi ban acum fmm si daca poti sterge-mi contul futevas in gura sa va fut de natii proasteAsta e un lucru nou. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 SaritI pe mine ca lupii pisamas pe mortii vostri de cotizanti penali !!! Va aparati cotizantii care da bani sa fie moderator , tineti toti tampiti si prostii care habar nu au ce este limba romana, sa nu stii dif intre a injura si a vb despre Dumnezeu, sa se alega prafu de voi si sa va luati lumanari sa vi le puneti la cap cu banii de la cotizanti!!! Bagamias pula in creierii la toti admini din acest forum tampit care promoveaza toti retarziiDa-mi ban acum fmm si daca poti sterge-mi contul futevas in gura sa va fut de natii proaste^ Dovada ca meritai warn-ul ala, si acum meriti si ban.^ IQ sub nivelul marii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members akkiliON Posted July 16, 2013 Active Members Report Share Posted July 16, 2013 ^ Dovada ca meritai warn-ul ala, si acum meriti si ban.^ IQ sub nivelul marii.O dat de petrol baiatu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Vrei sa incepi o revolutie?Ti-ai pierdut atatea minute din viata pentru a face public pe forum ca ti-ai luat 1 punct. Ai dreptate, a gresit M2G, trebuia sa-ti dea ban.EDIT: Dupa ce i-am citit posturile, mi-am dat seama ca asta e unu' de ala care crede ca il spioneaza extraterestrii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Join Date Jul 2013Location UnknownPosts 53 Rep Power 1 Exact ce spuneam eu aici: https://rstforums.com/forum/71581-prezentare-ghostofficial-4.rst#post463992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sourcecode Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 Voi nu vedeti cat de cacat sunteti ? cand e vb sa comentati la ceva util stati in pula mea ca javrele in boscheti si asteptati pomana, cand e vb de un topic de cacat toata lumea comenteaza.Bagamias pula in creierii vostri de cacat ca atat aveti in cap,doar CACAT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 You have received an infraction at Romanian Security Team.Reason: OfftopicInvata sa citesti. In plus au dat report la posturile voastre vre-o 3 membri. Am deschis threadul, era jegos, v-am avertizat. + Ala nu e post de bug bounty. (daca citesti regulamentul o sa vezi ca si pentru categorie gresita se primeste warn desii de multe ori nu dau warn pentru asta ci doar le mut unde trebuie).Eram obisnuit sa scriu sa nu mai injurati ca pentru asta am dat in ultimul timp, motivul pentru warn-ul tau este offtopic. Ce vezi tu scris acolo e doar mesajul.Ne-am cam saturat sa va toleram prostiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Voi nu vedeti cat de cacat sunteti ? cand e vb sa comentati la ceva util stati in pula mea ca javrele in boscheti si asteptati pomana, cand e vb de un topic de cacat toata lumea comenteaza.Bagamias pula in creierii vostri de cacat ca atat aveti in cap,doar CACAT!!!Ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...