flofy Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 Salut, in curand trebuie sa aplic la un program de studiu in domeniul IT, in Danemarca si am nevoie de ceva indrumare, in special daca imi puteti da niste sfaturi pentru viitor, cam ce domeniu sa "atac" si ce este de viitor:-Computer Science Computer Science in Denmark-IT Network & Electronics Technology IT Network & Electronics Technology in Denmark at UCN - Study INET-Design, Technology & Business (Graphics) Design, Technology & Business (Graphics) in DenmarkMersi anticipat. Quote
Matt Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 Exact sub topic-ul acesta ai un alt topic care se numeste : Facultati de Informaticahttps://rstforums.com/forum/70576-facultati-de-informatica.rstMi-e greu sa cred ca nu l-ai vazut. Quote
flofy Posted July 16, 2013 Author Report Posted July 16, 2013 Daca era vorba despre o facultate din Romania, specificata in acel topic, atunci acolo ma duceam. Quote
Matt Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 E acelasi domeniu , ca e in Romania sau Laponia. Quote
flofy Posted July 16, 2013 Author Report Posted July 16, 2013 E acelasi domeniu , ca e in Romania sau Laponia.Poate e acelasi domeniu, dar programul de studiu si disciplinele sunt putin diferite. Nu fac matematica de iti sar capacele, ci doar notiuni generale. Te rog abtine-te la alte comentarii, daca ai un sfat, e bine primit. Quote
raynor009 Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 Computer Science sau Game Develoment as spune eu, sau cel putin daca as fi in locul tau eu pe asta m-as duce. Daca vrei sa intri in industra jocurilor nu exista sa nu iti gasesti un loc de munca. Quote