Acidripp Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 (edited) Ce-ati spune daca ar fi sa introduceti un cod php care atunci cand un cititor (inregistrat sau nu) da click pe thread sa verifice cand a fost postat ultimul mesaj in acel topic si daca au trecut mai mult de X luni sa se transforme in locked automat, nu de alta, aici cred ca o sa ma sustineti, dar sunt mult prea multe topicuri redeschise aiurea chiar si dupa ani de zile!ar fi de adaugat cateva linii la partea care numara vizualizarile...EDIT: si stiti ce ar mai fi misto? buton (link) de DISLIKE ...just a thought Edited July 21, 2013 by Acidripp Quote
Zatarra Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 (edited) S-a mai discutat treaba asta si ajungem la aceasi concluzie. E adevarat, multe topicuri sunt deschise aiurea dar mai sunt unele care subiectul este inca actual si nu se merita sa faci topic nou. Eu unul mereu inchid un topic dupa ce dau warn tipului care l-a redeschis aiurea.Oricum, multumim de sugestie dar din pacate nu vom implementa asa ceva, cel putin nu acum.Edit: Legat de faza cand a fost ultimul mesaj in acel topic, well deja exista? Face parte din vBulletin Edited July 21, 2013 by Zatarra Quote
Sdicky Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Prima sugestie sa arate cand a fost postat ultimul post sunt deacordDar a 2 este inutila consider eu.Nu inteleg cu ce ar ajuta asta comunitatea:-?? Quote
eusimplu Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Cel mai bine ii afiseaza o alerta de genul: "Ba, ai grija, topicul asta are cateva sute de ani, esti sigur ca vrei sa postezi si sa risti un warn?" Quote
Valium Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Sustin propunerea lui eusimplu, cand cineva incearca sa posteze intr-un topic mai vechi de x luni in care nu s-a postat nimic de x luni sa-i apara o alerta de genul Quote
TheOne Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 Sau daca merge facut ceva cand iti raspunde cineva la un thread. Ma refer intr'o discutie sau plm... Stiu, nu e facebook. Quote
Brenin Posted July 24, 2013 Report Posted July 24, 2013 Eu sustin idea pentru buton de Dislike / Disgusted Quote
KillerMC Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Interesanta ideea lui @misefalfaie dar si cea cu butonul de dislike. Quote