R3Flux Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Vreau sa imi iau un VPN cat de cat anonim. Recomandari ? De preferabil No-logs.. Quote
QAffecen6904 Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Eu folosesc ?i recomand Hotspot Shield. Î?i pot oferi o licen?? a VPN-ului lor la jum?tate de pre?. Te rog s? îmi la?i un mesaj în cazul în care e?ti interesat. Quote
blackboy-1337- Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Lasa-ti cacaturile si cumparati ceva calumea, ex: Perfect Privacy — Encrypts your Internet at Home and While Away on Business, SSH Tunnels, VPN, Anonymous High Security and Elite Squid, SOCKS 5 and CGI Proxies, Safe Offshore Servers on Different Continents. Quote
Hannibal. Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 HotSpot Shield pastreaza log-uri la greu, Cyber Ghost nu e bun absolut de nimic.Daca vrei ceva calumea si iti permiti, iti recomand nVPN:nVpn.net - | 100% Safe | NO IP Logs | VPN Service | Fast | Reliable | Affordable | Anonymous | ->Sau daca vrei ceva totusi bun si free:Free VPN • 100% Free PPTP and OpenVPN Service Quote
devianc3 Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 (edited) HotSpot Shield pastreaza log-uri la greu, Cyber Ghost nu e bun absolut de nimic.Daca vrei ceva calumea si iti permiti, iti recomand nVPN:Sau daca vrei ceva totusi bun si free:Pe ce te bazezi cand spui ca cyberghost nu e bun de nimic dar nVpn e? Cat costa "extraoptiunea" de schimbari de server nelimitate? Edited July 28, 2013 by devianc3 Quote
R3Flux Posted July 29, 2013 Author Report Posted July 29, 2013 multumesc pentru raspunsuri, din cate vad perfect privacy e cel mai bun Quote
bodostyle Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Cam aiurea treaba cu VPN-urile acum .PrivateTunnel , Privateinternetacces , SecurityKiss si inca unul , nu imi mai aduc aminte care,au toate un ip de USA cu 50.170..... de San Jose , California si apare ca fiind al Microsoft .Cyberghost e destul de bun , si Hidemyass la fel , cred ca are cele mai multe servere peste tot.Oricum , majoritatea ip-urilor sunt blacklisted . Quote
devianc3 Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 multumesc pentru raspunsuri, din cate vad perfect privacy e cel mai bun O fi fiind, dar are si scoruri pe masura. Eventual daca ar exista ceva discount (grosolan) pentru membrii RST, sau ceva Quote
jeanrein Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 cautati intodeauna provideri de vpn care accepta plati anonime...gen pm/btc ... Quote
SkillzthatKillz Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 (edited) Totusi ce parere aveti despre Cyberghost? Am inteles ca firma dezvoltatoare e condusa de un neamt si surpriza: neamtul si-ar fi mutat toate operatiunile tot backoffice-ul, mai nou, in Romania... Edited March 24, 2014 by SkillzthatKillz Quote
euintreb Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Poti incerca si VPN Steganos Online Shield, are si IP-uri de Romania etc.poti face rost de licenta pe 1 an de aici https://www.steganos.com/specials/?m=chip0414&p=sos Quote