Jump to content
statdx2

Logo challenge - am nevoie de un logo pentru site ofer 50 roni

Recommended Posts

Posted

@Spyked: Omul a dat si el in sfarsit o idee, a spus ca-i place v8 al tau si am facut ce a cerut, ce-i place...ceva in genul ala :D

@dark87: Este un logo non-comericial ce nu apartine unei firme. Daca omul asta cere, simbolurile respective, ce am fi putut face? De asta are nevoie.

Posted

@dark87: Este un logo non-comericial ce nu apartine unei firme. Daca omul asta cere, simbolurile respective, ce am fi putut face? De asta are nevoie.

Intelege ca logo-urile ( simbolurile ) alea sunt folosite si sunt a firmelor respective .

Posted
scor: 2 Hombre - 2 dark87

Am sa aleg intre VERSIUNEA 1 http://s23.postimg.org/m7uzdrki3/mydevice_slogan.png si VERSIUNEA 2 http://s7.postimg.org/u7enav82z/myde...ogo_design.png dar inainte sa aleg as vreau o parere din partea vostra care va place mai mult ? Versiunea 1 sau 2 ? postati aici. 1 sau 2, ATENTIE SA POSTEZE DOAR USERI CU MINIM 20 DE POSTURI.!!!

Ce treaba avem noi cu site-ul tau? Daca iti place tie(ownerul lui) atunci e treaba ta.

Si care e faza cu minim 20 de posturi ? Avand in vedere ca tu esti nou pe aici.

Posted

Castigatorul este dark87 ! am facut acesta alegere deoarece cred ca este cel mai frumos lucrat si se potriveste cu siteul meu , tin sa multumesc si celorlanti utilizatori care au contribuit la acest challenge cu logo-urile lor.Va Multumesc tuturor!

Rog un moderator ca dupa ce utilizatorul dark87 confirma plata sa se inchida topicul.

Posted
Castigatorul este dark87 ! am facut acesta alegere deoarece cred ca este cel mai frumos lucrat si se potriveste cu siteul meu , tin sa multumesc si celorlanti utilizatori care au contribuit la acest challenge cu logo-urile lor.Va Multumesc tuturor!

Rog un moderator ca dupa ce utilizatorul dark87 confirma plata sa se inchida topicul.

CELORLALTI agramatule, nu CELORLANTI. Tu-ti femeia de serviciu cu care ai facut matematico-romana.

Ca sa citez din niste scripte mai celebre: Carti tu-ti ceapa ma-tii, CARTI!