puscarie Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 (edited) Mi-am cumparat un laptop si am instalat driverele.Vreau sa ma jos Crysis 3 la ultra high, dar merge sacat. Voi atasa pozele cu detaliile laptopului.Daca rulez pe "can you run it" , imi vede placa standard. Daca ii dau disable la placa standard numai vede plata dedicata. (ii pune triunghi galben la device manager).http://i.imgur.com/e0tNTIx.pnghttp://i.imgur.com/RjZdZ5j.pngAm pus poza cu placa onboard si sistem settings. Placa dedicata are 2gb rami dedicati si are driveru instalat ok.Placa video dedicata este; Radeon HD 7650MCe mortii masii pot sa ii fac? Am incercat sa dezactivez din bios, dar nu am reusit. Edited August 17, 2013 by puscarie Quote
bDyds Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 Pai ce mortii masii sa ii faci.. Intai spune-ne ce plaCa video dedicata ai, dupa poate te putem ajuta. Quote
Sithalkes Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 Crysis 3 nu o sa-ti mearga niciodata cu detalii grafice ultra high pe Radeon HD 7650M.Ori mai reduci detalii sa joci cursiv, ori il poti injura ca sacadeaza! Quote
puscarie Posted August 17, 2013 Author Report Posted August 17, 2013 Crysis 3 nu o sa-ti mearga niciodata cu detalii grafice ultra high pe Radeon HD 7650M.Ori mai reduci detalii sa joci cursiv, ori il poti injura ca sacadeaza!pizda masii...Pai ce mortii masii sa ii faci.. Intai spune-ne ce plaCa video dedicata ai, dupa poate te putem ajuta.Radeon HD 7650M greseala mea. Quote
CristianRoflmao Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 Ultra High ce ai fumat ma?Daca iti mere pe medium-high sa fi fericit.. ce ai tu nu e laptop de gaming e laptop de entertainment,.. Daca vrei sa-ti mearga pe ultra iti tre o placa video pe 256bits,recomandat din seria gtx Uite aici sa vezi cam cum iti merg jocurile pe ce setari: AMD Radeon HD 7650M - NotebookCheck.net Tech Quote
puscarie Posted August 17, 2013 Author Report Posted August 17, 2013 Ultra High ce ai fumat ma?Daca iti mere pe medium-high sa fi fericit.. ce ai tu nu e laptop de gaming e laptop de entertainment,.. Daca vrei sa-ti mearga pe ultra iti tre o placa video pe 256bits,recomandat din seria gtx Uite aici sa vezi cam cum iti merg jocurile pe ce setari: AMD Radeon HD 7650M - NotebookCheck.net Techmercic frumos. Quote
seboo00111 Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 Incearca cu un game booster, ( Foloseste Razer booster) Quote
daNNy.bv Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Incearca cu un game booster, ( Foloseste Razer booster)ala-i degeaba Quote