aaa1 Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Vreau sa fac un site si sa vand diverse produse pe net.Pentru 2 checkout si alti giganti, se pare ca am nevoie de firma si sa le trimit si documente justificatoare cum ca sint proprieterul firmei,etc. Am verificat si la paypal dar ei cer cont si oamenii il cam evita.Aveti idee cum as putea sa procedez?Ma intereseaza un site care sa accepte datele mele depe mastercardul in euro si atat. Quote
Silviu Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Vreau sa fac un site si sa vand diverse produse pe net.Pentru 2 checkout si alti giganti, se pare ca am nevoie de firma si sa le trimit si documente justificatoare cum ca sint proprieterul firmei,etc. Am verificat si la paypal dar ei cer cont si oamenii il cam evita.Aveti idee cum as putea sa procedez?Ma intereseaza un site care sa accepte datele mele depe mastercardul in euro si atat.Fara firma n-ai sanse. Fa un PFA, e ieftin. Quote
Birkoff Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 legal, in orice tara ai fi trebuie sa ai firma sau pfa ca sa poti vinde ceva. Ideea e ca trebuie sa emiti acte justificatoare pentru ceea ce vinzi si sa ai dovada intrarilor si iesirilor, astfel ca la un control sa nu se gaseasca marfa de contrabanda sau fara acte de intrare.solutia alternativa pentru persoane fizice sunt site-uri de genul okazii/ebay unde oricine poate vinde orice in anumite limite legale. problema aici e ca in spatele site-ului trebuie de asemenea sa existe o firma sau PFA legal. Quote
daatdraqq Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Fa-ti un cont PayPal premier/business . In momentul in care cumparatorul nu are cont PayPal,are optiunea sa plateasca cu cardul fara cont .https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/mer/WAX_landing-outside Quote