Jump to content
wirtz

Jobbik.com - CEI CE ATACA ROMANIA

Recommended Posts

Salut compatrioti,

Atat timp cat ungurii, mai ales extremistii de la Jobbik (grupare paramiltara anti-romaneasca) ataca Romania la propriu vbind, ma gandesc ca ar fi indicat sa cer ajutorul vostru (ca roman / si cred ca multi romani ar face asta daca populatia de rand ar cunoaste existenta voastra si abilitatile de care dati dovada) pentru a face un deface cu steagul Romaniei (si am si poza care trebuie pusa)

images-11.jpg

Fac apel la voi pentru ca din cate se pare (nu stiu daca toti sunteti la curent cu bataia incasata de un SRI-ist chiar de la un oficial maghiar din Romania) deoarece nimeni din tara asta nu-si mai da interesul sa-i atace... sau mai bine zis sa NE APARAM CA POPOR, sa actionam defensiv... ca in mod normal cuvantul "ATAC" ii caracterizeaza pe unguri.

Pentru mai multe informatii legate de evenimentele petrecute in ultima perioada va pun la dispozitia dvs cateva link-uri unde va puteti documenta:

(VIDEO) Ungurii amenin?? ?i jignesc România, românii îi provoac? la lupt?

GALERIE FOTO – Cum au petrecut extremi?tii maghiari în tab?ra din Harghita: ”jacuzzi-ul secuiesc”, mai tare decât înv???turile ?efului Jobbik

Ungurii vor dubl? autonomie – pentru ?inutul Secuiesc ?i Banat

STUPEFIANT. Români agresa?i în SUA din cauza tricolorului românesc. O unguroaic?: ”?i vrei s? spui c? Transilvania e România?”

Ungaria nationalizeaza cladirile istorice, padurile si terenurile agricole din Ardeal!

Re-revizuirea Constitu?iei României în favoarea Ungariei! | Nationalisti.RO

...si cu siguranta toti stiti de cazul "Csibi Barna" cand a spnzurat o papusa care il reprezenta pe Iancu in centrul unui oras...

Va multumesc totusi pt citirea acestui post.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu stiu de ce ii bagam in seama. NU vedeti ca, de nebagati in seama, au inceput sa latre ? Cand vreodata spera ei sa se faca cum vor ? Dar latra si ei un pic, li se da un os, o cladire semnificativa care sa reprezinte pe X si Y, si inceteaza.

Nimeni nu face nimic, pentru ca daca s-ar ajunge in situatii mai grave, oricand la orice ora, ungaria ne-ar suge, cu tot cu "paprika", ca sa fac si o gluma. Sunt o cantitate nesemnificativa, pot sa latre inca 50 de ani de acum inainte, tot asa vor ramane lucrurile.

Ontopic, pentru un max exposure, cel mai indicat este achizitionat un whm cu 500-900 url-uri pe .hu, si date deface in masa, probabil costa in jur de 50-70$ toata treaba daca stiti unde sa cautati.

Link to comment
Share on other sites

Sunt sigur ca dand niste deface-uri nu se va intampla absolut nimic.Ii doare pe ei fix in pula de deface-ul vostru.

Este suficient sa le demonstram ca stam mai bine ca ei si la capitolul informatica.

Ei ce au rezolvat cand au spanzurat papusa cu Iancu ? Jignire la adresa romanilor. Consider ca trebuie sa ne facem datoria de cetateni ai acestei tari daca guvernul nu o face. Sa-i atacam pe toate fronturile care se poate. Nu uita ca o caruta de tarani a tinut in sah imperii ... vba unui mare Om.

Daca ii jignim tocmai pe extremisti, daca incercam sa taiem capul la vipera acestia vor reactiona dur iar la adresa romaniei, vor isca scandal iar anumite trusturi media mai "incorecte politic" isi va face datoria de a incita romanii... de a insufla romanilor de rand sentimentul de identitate nationala pe care, din pacate, nu doar tineretul nu-l mai detine.

Cine doreste sa-si indeplineasca datoria voluntara de a apara demnitatea tuturor compatriotilor (care majoritatea nu dau doi lei pe noi) este sfatuit sa o faca. (NU pentru cetatenii din ziua de azi... ci din alte motive... acelea fiind: datoria fata de eroii nostri care ne-au aparat casa de tirani)...

Daca nu putem sa-i impuscam ... macar sa-i atacam in alt sens destul de dureros pe acesti extremisti mizerabili care au ajuns sa-si bata joc in TARA NOASTRA pana si de SRI :)))) (nu ca serviciul nu o merita) dar totusi...

Va las pe voi sa decideti cum este mai bine insa va rog folositi cunostintele voastre si in scopuri "umanitare" nu doar personale sau "Testing" ...

Si inca ceva... in caz ca va este teama... nu aveti ce sa patiti atat timp cat ungurii ne fac ce fac.. ar fi o rusine pt statul rroman sa inceapa CEL PUTIN o ancheta unor aparatori cu simt civic.

Link to comment
Share on other sites

Deface Cacat!

Deface-ul e bun doar ca miscare "de imagine".

Ce ne trebuie noua e o grupare "paramilitara" informatica si nu neapart care sa atace (la propriu) sisteme informatice, scructuri, date, informatii, identitati (Ale oficialitatilor maghiare).

A true War, Not a image War!

Din pacate nu cred ca sunt multe persoane care sa detina resurse pentru asa ceva (si cei care detin "don't give a shit about their country").

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...