CristianRoflmao Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Salut ! Cum adaug la paypal bani in balanta de pe card? Ca vad ca o disparut butonul de add funds si nu stiu cum sa bag bani de pe card in paypal..Mersi. Quote
Gotyc Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 poti face plata prin paypal cu , cardul... direct fara sa mai adaugi banii in cont Quote
CristianRoflmao Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 poti face plata prin paypal cu , cardul... direct fara sa mai adaugi banii in conteu vreau sa fac plata cu paypal nu cu cardul,deci imi spune careva cum adaug fonduri Quote
Gotyc Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Nu intra pe link-ul dat de whois ca`i > Bitdefender a blocat aceast? pagin?Aceast? pagin? este blocat? de c?tre filtrul Antiphishing Bitdefender. Quote
eusimplu Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 (edited) Am intrat eu, dar nu sunt nebun sa bag datele pe orice nu este paypal.com Este culmea ca are si certificat SSL, cu verde si Paypal Pte Ltd pe cand paypal are Paypal Inc.EDIT: De fapt, cred ca chiar site-ul ala apartine de paypal, cand dau click pe "Top Up Account (Instantly)" si sunt pe paypal ma duce pe site-ul ala. Edited August 24, 2013 by eusimplu Quote
wHoIS Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Nu intra pe link-ul dat de whois ca`i > Bitdefender a blocat aceast? pagin?Aceast? pagin? este blocat? de c?tre filtrul Antiphishing Bitdefender.Daca nu stii ce vorbesti, mai bine nu posta.Link-ul e luat direct din PayPal. Intra pe paypal sa vezi ca e in meniu. Quote
Sim Master Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Pana nu demult nu puteai sa transferi bani de pe card in contul paypal. Totusi, daca vreai sa cumperi ceva sau sa transferi bani si nu iti ajungeau cei din paypal, iti lua automat de pe card diferenta. Acuma vad ca au pus butonul ala de top up, dar din cate am citit pe acolo, si poate gresesc, e cu transfer bancar, nu prin plata cu cardul. Quote
CristianRoflmao Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 Deci top up ala ce morti e ? ceva add funds sau ce? ca inainte bagai bani pe cont din add funds..Fuck bit hai avira ! Quote
unknownboy Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Da, iti ofera posibilitatea de a adauga bani in contul paypal de pe card. Quote