Jump to content
go_sword

Counter Strike,multiplayer games speedhack

Recommended Posts

Acest program va poate mari viteza de rulare a programelor.Toate aplicatile deschise vor rula cu viteaza pe care o stabiliti in program.Eu m-am gandit sa-l folosesc la Counter Strike 1.6 sa vad ce se intampla.Am deschis programelul apoi jocul.Si in timp ce eram pe un server am apasat pe x(tasta bindata in program pentru a mari viteza )si pac :) am inceput sa dau headshot-uri cu cutzitu si trageam ca nebunu,munitia neterminandu-se :shock: In jocurile multiplayer va mareste viteza voastra,in single mareste si viteza celorlati. Have fun :twisted:

http://rapidshare.com/files/48886581/_xSpeedPro_v1.4.rar.html

LE:

Am uitat sa zic ca daca mariti viteza de 256 de ori va moare clientu Steam si tre sa il reporniti.Cel putin mie asa mi s-a intamplat.Aaa si va scade Latency-ul.Mie mi-a fost 0 pe servere din Germania unde fara program aveam in jur de 80-100.

Link to comment
Share on other sites

Am Windows Xp sp2...nush care e treaba la tine,si mie imi face erori(rar) dar atat numai imi face: ori imi cade clientu Steam ori pur si simplu mi se inchide Hl.exe.Ma distrez cu programu asta.Deja am luat ban pe o gramada de servere romanesti da imi schimb rpd ip-ul si ma duc sa ii chinui pe aia :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Deacord cu daatdraqq doar ca ... am avut acest soft sau altul care facea acelasi lucru acum vreo 2 ani sau 3 l-am folosit prima data pt a incetini jocul acela cu berile ( in care dezbracai femei ) :) si a mers FTW perfect ... apoi mi-a spus cineva ca merge si in WoW si am incercat si acolo si ca sa vezi ... mergea dar nu perfect adica .. daca-l tineam pornit mai mult de 4-5 sec crapa jocul ( disconect ) de aceea foloseam hotkeys ( varianta mea avea asa ceva ) si il foloseam sa ma deplasez mai repede bagam speed 4-5 sec apoi dadeam pe normal 1 sec apoi iar activam si tot asa ma miscam super repede cand ma vedeau altii le ziceam ca am lag eu sau au ei ... si cam aia era .. in fine poate nu are legatura ce am zis eu cu ce e asta defapt mie asa mi s-a parut oricum e foarte util pt aplicatiile locale chiar si pe messenger poti da buzz incontinuu nu tre sa mai astepti 10 sec sau sa treaca asa repede timpul incat sa apari idle de 2 luni ( faza e ca nu stiu daca apare doar la mine sau asa vad toti )

Edited by Mandrake1942
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...