GraFFik Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Nu este un program in sine ci mai degraba o tehnica, pe care am descoperit-o din greseala, am ramas fara credit si tot am trimis... Acel bug al lor va permite sa treceti de acea limita de 3 smsuri(daca nu esti inregistrat) si 5 smsuri (daca ai cont la ei) si sa trimiteti mesaje nelimitate. Puteti incerca pe numarul vostru sau pe oricare alt numar. Eu am trimis la 7 numere diferite.ProofCine e interesat astept pm. Nu pun metoda aici poate e cineva din staff-ul lor si face imediat un fix.Rog un moderator sa mute postul daca am gresit categoria. Nu stiam unde sa postez exact. Multumesc. 1 Quote
CaBRoN88 Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 wow mare metoda...dai sms cui vrei tu pe urma apesi butonul back si faci asta cu cate sms-uri doresti Quote
GraFFik Posted September 12, 2013 Author Report Posted September 12, 2013 Cam asa ceva. Si din cate am observat nu au remediat nimic pana acuma. Quote
bodostyle Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 Nu e nici o metoda...asa apare la toti Quote