darksideliar Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Stie cineva vreun program care seamana ca darkcommet sau blackshades sau etc. care sa pot folosi INTERNET EXPLORER din pc-ul victimei ? Dar victima sa nu vada ca il folosesc deci eu sa am la mine in pc un fel de webclient.exe si sa navighez pe internet ca si cum as fii din pc-ul victimei. Sau dak nu exista il poate face cineva ? PLATESC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djeep Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 platesc si eu pentru asa ceva , care faci PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 din cate stiu ambele suporta socks5 parca nu ?p.s. nu aici e locul intrebarii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideliar Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 NU e acelasi lucru..daca il faci proxy folosesti decat IP-ul pc-ului respectiv..dar nu si resursele lui cum ar fii SERIA LA PLACA LUI DE BAZA SAU SERIA LA HDD SAU ETC. deci eu trebuie sa navighez de la mine din pc pe o pagina web dar acea pagina web sa ruleze in pc-ul lui de fapt..ca si cum ar fii deschisa de la el... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Stai, invata-ma si pe mine cum sa citesc seria de la placa de baza prin browser, esti zeu daca ma inveti, multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Faci requesturi cu matadate false.Site-ul nu te poate forta sa-ti divulgi aceste date.Te complici mult incercand practic sa folosesti IE. Mai bine l-ai emula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael-sub7 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 (edited) @darksideliarN ai nevoie, poti sa ai amprenta browserului lui fara sa navighezi cu browser-ul lui ... proxy e de ajunsPlus de asta browserul daca nu ruleaza ceva activex / java sau altceva nu poate avea acces la toate informatiile hardware spre exemplu model hdd / placa de baza.@allOricum eu cred ca atunci cand se refera la serie vrea sa spuna model pentru ca multe piese nu ofera sistemului de operare "Seria", multe chinezarii daca le desfaci au o serie pe un chip sau pe pcb dar piesa prin driver nu poate livra acele serii ... Edited September 23, 2013 by Azrael-sub7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideliar Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 Pai ruleaza activex pe siteul respectiv...si active x verifica tot din pc...tocmai din aceasta cauza imi trebuie asa ceva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideliar Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 te invat... construiesti o fila ocx o impachetezi in cab file apoi devine activex. si voila...bine e in mare ce ti-am spus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideliar Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 EXEMPLU DE SCRIPT CARE RULEAZA IN ACTIVEX.cab Private Function SystemSerialNumber() As String ' Get the Windows Management Instrumentation object. Dim wmi As Object = GetObject("WinMgmts:") ' Get the "base boards" (mother boards). Dim serial_numbers As String = "" Dim mother_boards As Object = _ wmi.InstancesOf("Win32_BaseBoard") For Each board As Object In mother_boards serial_numbers &= ", " & board.SerialNumber Next board If serial_numbers.Length > 0 Then serial_numbers = _ serial_numbers.Substring(2) Return serial_numbersEnd Function@darksideliarN ai nevoie, poti sa ai amprenta browserului lui fara sa navighezi cu browser-ul lui ... proxy e de ajunsPlus de asta browserul daca nu ruleaza ceva activex / java sau altceva nu poate avea acces la toate informatiile hardware spre exemplu model hdd / placa de baza.@allOricum eu cred ca atunci cand se refera la serie vrea sa spuna model pentru ca multe piese nu ofera sistemului de operare "Seria", multe chinezarii daca le desfaci au o serie pe un chip sau pe pcb dar piesa prin driver nu poate livra acele serii ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideliar Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 CRED CA CE VREAU EU NU EXISTA... oricum daca stie cineva ceva..sau daca poate sa construiasca.. PLATESC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael-sub7 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 @darksideliar Eu ti am zis ca majoritatea placilor de baza nu furnizeaza un SN, si ca nu ai cum sa te bazezi pe acel SN de nici o culoare.SerialNumber va returna la majoritatea placilor de baza empty string , am verificat si pe placa mea acum 3 minute din clasa Win32_BaseBoard, Manufacturer e mult mai sigur sa returneze producatorul. Incearca asta in autoit si ai sa te convingi singur Global $objWMIService, $colItems, $sWMIService, $sName, $sModel$sWMIService = "winmgmts:\\" & @ComputerName & "\root\CIMV2"$objWMIService = ObjGet($sWMIService)If IsObj($objWMIService) Then $colItems = $objWMIService.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_BaseBoard") If IsObj($colItems) Then For $oItem In $colItems $sName = $oItem.name $sModel = $oItem.SerialNumber $man = $oItem.Manufacturer MsgBox(64, "Win32_BaseBoard Item", "Name = " & $sName & @CRLF & _ "Sn = " & $sModel & "Manufacture " &$man) Next Else MsgBox(16, "Error", "Faile to get Win32_BaseBoard collection.") EndIfElse MsgBox(4096, "ERROR", "Failed to connect to WMI at: " & $sWMIService)EndIf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideliar Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 Ba da te cred pe cuvant..dar verifica multe chestii seria la hdd la tot pc-ul... EU DOAR VREAU SA STIU DAK EXISTA CE VREAU EU... @darksideliar Eu ti am zis ca majoritatea placilor de baza nu furnizeaza un SN, si ca nu ai cum sa te bazezi pe acel SN de nici o culoare.SerialNumber va returna la majoritatea placilor de baza empty string , am verificat si pe placa mea acum 3 minute din clasa Win32_BaseBoard, Manufacturer e mult mai sigur sa returneze producatorul. Incearca asta in autoit si ai sa te convingi singur Global $objWMIService, $colItems, $sWMIService, $sName, $sModel$sWMIService = "winmgmts:\\" & @ComputerName & "\root\CIMV2"$objWMIService = ObjGet($sWMIService)If IsObj($objWMIService) Then $colItems = $objWMIService.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_BaseBoard") If IsObj($colItems) Then For $oItem In $colItems $sName = $oItem.name $sModel = $oItem.SerialNumber $man = $oItem.Manufacturer MsgBox(64, "Win32_BaseBoard Item", "Name = " & $sName & @CRLF & _ "Sn = " & $sModel & "Manufacture " &$man) Next Else MsgBox(16, "Error", "Faile to get Win32_BaseBoard collection.") EndIfElse MsgBox(4096, "ERROR", "Failed to connect to WMI at: " & $sWMIService)EndIf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...