lazar73 Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 Scuzatima,dar vroiam sa va intreb daca stiti or cunuasteti vre-o metoda de a descoperi un numar Anonim?imi rupe cuaiele baiatu asta.. Quote
alezu2000 Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 OFF: eu ti-as rupe si fataON: Nu ai spus in ce retea esti, totusi poti suna la un operator sa reclami faptul ca esti deranjat de acest numar. Quote
lazar73 Posted September 26, 2013 Author Report Posted September 26, 2013 OFF:cer iertare,dar nu vorbesc romana de mult.M-iar face placerea de a ma corecta?ON:vodafone italia,deja iam zis,si unca optiunea este sa platesc 25€ pentru un control de 7 zile,in aceasta perioada de timp daca cineva ma suna prin anonim,iei o sa inregistreze numarul adevarat.Nimic altceva. Quote
alezu2000 Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 Poti incerca aceasta alternativa daca alta nu gasesti.Cum aflam numarul de telefon care ne suna cu numar ascuns / privat | Videotutorial.ro Quote
nacks Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 Poti incerca aceasta alternativa daca alta nu gasesti.Cum aflam numarul de telefon care ne suna cu numar ascuns / privat | Videotutorial.roNu mai functioneaza aceasta metoda. Quote
d4rkm4nx Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 @nacks Nu mai functioneaza metoda aia pt ca au inchis cei de la romtelecom acel serviciu oricum era o metoda foarte buna. Quote
lazar73 Posted September 26, 2013 Author Report Posted September 26, 2013 dar pentru Vodafone italia?am teapa? Quote
aggroxx Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 nu ai cum...decat cu politia, daca faci plangere Quote
hoffen Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Nu mai functioneaza aceasta metoda.functioneaza cu alt voip provider(callromania,alonia.....)eu am redirectionat toate apelurile catre un voip si vad intotdeauna numarul apelantuluiplatesc un apel catre un nr de fix si vorbesc ca si cum as fi in romania si vad numarul apelantului Quote
Kotzu Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 care serviciu de voip il folosesti? Quote
hoffen Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Folosesc 4:telefonip.org(cel mai stabil,clar.....dar si cel mai scump) , callromania(pe care am reditectionat mobilul de romania), digi oriunde si freevoip( cel mai ieftin) Quote
highestdcm Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 (edited) 1. am testat eu callromania si nu afiseaza cand suni cu secret.2. la alonia nu ofera testare gratuita, trebuia alimentat, intrucat am sunat la rel clienti la ei cu nr. secret si mi-a zis ala ca nu stie, dupa care l-am intrebat daca ii afiseaza nr. dupa care l-am sunat si mi-a zis ca nu. deci, e clar.3. am sunat la digi si i-am intrebat daca e sa fac abonament ptr telefon si redirectionez apelurile catre nr. alocat de catre ei si ma suna cineva cu identitate ascunsa, imi afiseaza nr.? Raspuns: nu! 4. iar catre telefonip nu inteleg sistemul lor de plata, am incercat insa sa sun la nr. lor afisat la contact, muult timp si mereu imi da ocupat.asadar, vine cineva cu o solutie concreta? Edited December 31, 2013 by highestdcm Quote
hoffen Posted January 19, 2014 Report Posted January 19, 2014 Ai dreptate mea culpa.Am verificat acuma.Anul trecut mergea.In log,la apeluri primite/ratate iti aparea numarul celui care te-a sunat "anonymous" Quote