AlMalalah Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Scuze de deranj, intrebare poate parea oarecum penibila insa pentru mine nu e fiindca nu prea le am cu programarea web, cred oricum ca e vorba de ceva cat de cat simplu.Despre ce e vorba ?...FuzzySecurity | TutorialsVedeti pe acest site cand treceti cu mouseul peste lista de titluri ale tutorialelor cum se misca ?Practic cand treci cu mouseul se misca de la stanga la dreapta si isi schimba culoarea.Am vazut acelasi efect la un meniu orizontal si cand treceai cu mouseul tot la fel: isi schimba culoarea si se ridica elementul restectiv in sus.Am vazut tot la fel si la un template de pe themeforest parca, era la casuta de search: ori puneai cursorul in ea ca sa cauti ceva ori treceai cu mouseul peste ea si din mica se lungea ca sa iti atraga atentia.Banuiesc ca la toate e cam acelasi efect folosit, cu mici modificari.Ma poate ajuta cineva ca sa pot folosi si eu aceasta chestie ?Multumesc mult ! Quote
EAdrian Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Efectul alora de pe FuzzySecurity este f?cut prin CSS, n-ai nevoie de JS pentru asta. Quote
AlMalalah Posted September 28, 2013 Author Report Posted September 28, 2013 Vad ca prin CSS poti schimba culoarea dar cum faci sa se mute, sa-si schimbe pozitia ?Dar dimensiunile, in cazul unui search box ? Quote
EAdrian Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 (edited) în cazul de fa?? atunci când ai :hover pui padding-left: 5px; live: Edit fiddle - JSFiddleLE: uite ?i searchu http://jsfiddle.net/gNqUj/8/ Edited September 28, 2013 by EAdrian Quote
Pacalici Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 La ce a zis EAdrian adauga animatiile css3 Quote
EAdrian Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Eu vad o animatie ciudata acolo, e vreun efect CSS3 de care nu stiu eu?Nu-mi dau seama la ce anima?ie te referi dar ai undeva mai sus previewPS: uite aici Edit fiddle - JSFiddle Quote
Pacalici Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 CSS Animation | CSS 3.0 Animation | Animation | Animation Generator daca vrei sa te joci un pic.Da Gecko, se foloseste transition. Singura diferenta e ca in browserele vechi nu merge si atunci daca o vrei musai o faci cu javascript. Quote
AlMalalah Posted September 28, 2013 Author Report Posted September 28, 2013 Bookmarked ! Multumesc ! Quote