wikedx Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 salut am creeat un keylogger pe net el si o persoana l-a accesat si i-am furat datele si ma ameninta cu politia se poate sa fac puscarie sau sa iau amenda + ca am ip rotabil? 1 Quote
eusimplu Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Daca nu e ceva pui de parlamentar nu iti poate face nimic. Quote
jix Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Daca datele furate nu le-ai folosit ptr. a leza imaginea persoanei respective ( si daca persoana respectiva te ''toarna'' la politie) te alegi doar cu o amenda penala de la 500-4000 RON.Faptul ca ai un IP dinamic de la RDS este egal cu 0 (altadata foloseste un proxy cand ai chef de ''distractii'' ) Quote
nSnoopy Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Hai ca asta e aiurea, de cate ori am auzit faza "ma duc la politie sa fac plangere" si in final aflam ca bajetul avea 12-14 ani.Iti zic sa stai chill si data viitoare sa folosesti un vpn si daca tot te-ai apucat de dinastea, foloseste un RAT(are si keylogger si mai multe). Quote
euintreb Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 wikedx said: salut am creeat un keylogger pe net el si o persoana l-a accesat si i-am furat datele si ma ameninta cu politia se poate sa fac puscarie sau sa iau amenda + ca am ip rotabil?gainare apuca-te de altceva daca te-ai cacat pe tine de la un cacat de amenintareai 3 postari pe forum si in toate 3 te plangi :">glumesc, vrei sa fim prieteni? Quote