Silviu Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Nu mai spama forumul cu toate cacaturile.
CristianRoflmao Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Ce dumnezo i cacatu ala de tentativa de website?Tu vezi cum arata? Nu tie rusine sa-l postezi aici?<sarcasm>Banneru e super fain,e perfect sizeul,e la moda patrat,textul din articole e fain ca e incadrat in culoare verde,e ceva design unguresc plm</sarcasm>Iar domeniu e cel mai tare.. w.pw , eu cred ca tu ocupi www-ul deageaba cu site-ul ala.O seara faina!
1337 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Tu ai buletin?Anunt pentru useri - HaCkeRnEt
AnDrEi3008 Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Cate posturi trebuie sa fac sa castig incredere in mine maxima ?
SticKyWoX Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Eu zic s-o lasi balta cu administrarea site-urilor ceva timp, cat mai cresti si te mai duci si pe la scoala. Ai nevoie de maturitate/un simt al umorului foarte dezvoltat pentru a nu te face de ras cu un site al tau.