albertynos Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 Salut,Care e interesat de trimitere de mail-uri cu alta identitate : Emkei's Fake MailerEu am trimis cateva in scop educativ desigur, si au venit mail-urile instant, se misca repede.Numai Bine Quote
lupin Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 Se misca el repede dar 99% le trimite in spam. Quote
alezu2000 Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 interesant, merge foarte repede, mail-urile vin in inbox dar nu se poate folosi pentru fraude din ce am obs am incercat cu cateva nume de banci si nu a functionat 1 Quote
albertynos Posted October 11, 2013 Author Report Posted October 11, 2013 Salut,@alezu2000 tu ar trebuii sa fii banat numai ca ai adus vorba despre asa ceva.@Lupin ce pot sa spun am trimis 4-5 mail-uri, toate au venit in inbox.Numai Bine! Quote
Nytro Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 Da, acum vreo 3 ani am trimis si eu catre studentii din facultate, "de pe" mail-ul profesorului de la care toti erau nerabdatori sa afle raspunsuri. E util pentru caterinca. Quote
CristianRoflmao Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 Da, acum vreo 3 ani am trimis si eu catre studentii din facultate, "de pe" mail-ul profesorului de la care toti erau nerabdatori sa afle raspunsuri. E util pentru caterinca.si un coleg o facut asa o trimis cu mailu profesoarei de engleza la toata clasa mail ca nu facem engleza si nu o mai venit profesoara la ore ... si l-o dat la politie pe colegu ala ca l-o turnat cineva.Deci atentie la neatentie. Quote
red_dragon_69 Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Tot in spam a ajuns si la mine. Quote
sipos_raul Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Foarte bun si primesti email-urile foarte repede in Indox !!! Quote
sipos_raul Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 #CristianRoflmao o idee foarte buna !!! )) Quote
Flesh Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 stiu siteul ala dar partea urata e ca nu merge sa pui poze in mail ...cel putin eu nu am gasit cum sa pun poze Quote
Whai_Nooa Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 stiu siteul ala dar partea urata e ca nu merge sa pui poze in mail ...cel putin eu nu am gasit cum sa pun pozeIncearca la Content-Type -> text/html -> Editor.Merge, le primesc in Inbox. Quote
LichValue Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 si un coleg o facut asa o trimis cu mailu profesoarei de engleza la toata clasa mail ca nu facem engleza si nu o mai venit profesoara la ore ... si l-o dat la politie pe colegu ala ca l-o turnat cineva.Deci atentie la neatentie.Serios?Si ce o patit tipul?PS:Nu m-o dat la nici o politie, era cica amenintare ca sa poata vorbii cu ai mei. In plus, se cacau de ras aia la politie cand le explica rahaturi de genul. Quote