Jump to content
ringo95

Win 8 Administrator pass

Recommended Posts

Posted

Problema sta in felul urmator, PC-urile din laboratorul de informatica au 2 utilizatori Administrato respectiv Elev, iar eu intru pe Elev... acces limitat, fiecare aplicatie ce o deschizi necesita parola de la administrator.

Cum aflu parola de la administrator? sau cum o schimb.... am incercat chestia cu CMD, dar nu merge.

Keylogger nu am putut pune, din cauza asta :D

P.S. Mai exista inca 2 PC-uri care au Win vista... dar tot asa sunt si alea.

Posted

Ie ma ca eu dau 100 euro pt asa ceva...., o sa incerc parola data de Sanda ,tind sa cred ca e schimbata...

P.S. Un Crypter bun careva? (am incercat tot ce am gasit free pe net, toate sunt detectate de nod 32 :( )

Posted

Dupa o vreme ajungi sa te maturizezi si sa-ti dau seama ca n-ai pentru ce te risca cu astfel de scheme in liceu. Inafara de cateva conturi de FB si poate si cateva de FL, n-aveti ce prinde. Merita? Ma-ndoiesc...

Posted

tre sa actionez rapid.... Nu o sa-si dea nimeni seama , is aproape 1000 elevi in liceu, si 3 labs de informatica , cu un stic le raspandesc rapid, dar tre sa gasesc o metoda pac-tac...

Posted
tre sa actionez rapid.... Nu o sa-si dea nimeni seama , is aproape 1000 elevi in liceu, si 3 labs de informatica , cu un stic le raspandesc rapid, dar tre sa gasesc o metoda pac-tac...

La biblioteca incearca acolo e greul logurilor.....plus ca daca lasi facebook pagina de start, ispita este prea mare:)