Jump to content
ehd

Anti GSM Jammer v. beta

Recommended Posts

S-a conceput teoretic si partial practic un sistem ce poate trece prin sistemul de bruiaj gsm, momentan teoretic si cer sprijinul vostru pentru finalizarea lui deoarece este un proiect open source - free si nu se va vinde niciodata pe internet se va oferi gratuit.

Sa zicem ca in incinta A avem sistem de bruiaj sub forma de cupola shield ce nu lasa sa intre sau sa iasa orice frecventa GSM pana si cele noi de 2600Mhz cum vor ei sa faca... singura solutie este sa folosim convertoare pe frecvente adaptabile, am deja un model doar pentru apeluri + upload (gsm call +internet) fara posibilitate de primire date.

Telefonul mobil trebuie sa fie dotat cu mufa de antena externa.

Modulul convertor emitator receptor merge pe un acumulator nokia standard BL sau bateri AAA si se conecteaza la terminalul GSM prin cablul antenei externe.Acest modul este mic cat o bricheta si converteste frecventele GSM in banda pe care o dorim(400Mhz).Convertorul trimite si receptioneaza semnale convertite de la si catre o statie de putere conectata pe o raza de 800 metri in jurul perimetrului bruiat

Statia se monteaza intr-un imobil cat mai inalt daca este posibil incinta B stanga, la 1 km - 800 metri de raza bruiajului si necesita antena bidirectionala doua convertoare , demodulator si un transmitator-convertor 400Mhz to 900-1800-2000-2600 etc.

Statia trebuie sa aiba doua antene acordate perfect pe GSM si pe frecventa modulului conectat la telefon.Sa explic de ce: - cand un telefon intra in raza de actiune a unei celule GSM acesta isi trimite codul IMEI pentru identificare impreuna cu alte date - cere accesul cu alte cuvinte , statia noastra trebuie sa fie in stare sa proceseze aceste cereri corect si sa valideze cerintele antenei celulei GSM, acest lucru trebuie facut in banda convertita de 400 Mhz si apoi retransformata la statia noastra inapoi in GSM.

Momentan versiunea este mai bine sa aiba doar permisiunea sa transmita fara sa primeasca....

O schema teoretica si succinta a conceptului o aveti mai jos :

2d9sqx4.jpg

WA-1029.jpg

ACESTE SISTEME DE BRUIAJ SEMNALE POT FI MORTALE CELOR CU PACEMAKER, POT INTERACTIONA CU APARATELE MEDICALE, SI FOLOSITE PE TIMP INDELUNGAT POT IRADIA GRAV SISTEMUL NERVOS SI FIZIC AL OAMENILOR, POT GENERA O PRESIUNE IMENSA PE GRAM/CM3/SAR CARE POATA FI FATALA CELOR CU HIPERTENSIUNE SAU CU RISC DE ACCIDENT CEREBRAL

CONCLUZIE: AI PACEMAKER SAU IMPLANTURI ELECTROMAGNETICE SAU VALVE NU POTI FI INCARCERAT ! DOAR INTR-UN PENITENCIAR - INCINTA SPITAL SEMIDESCHIS, UNDE NU EXISTA SISTEME DE BRUIAJ ::)))

Edited by ehd
Link to comment
Share on other sites

Nu, nu... pasioneaza pe mai multi. Din linii mari, ce vad eu acolo, convertesti semnalul GSM, fie el pe ce frecventa o fi in semnal la 400 MHz, dupa care in afara bulei de bruiaj il reconstruiesti la frecventa initiala. Eu vad doar un mic inconvenient si anume, raza de actiune. La 400 MHz, nu stiu cat de mult treci prin ziduri, pereti si atingi distante mari. Ai cumva si o implementare, undeva, sau e doar un desen si o idee?

Link to comment
Share on other sites

Am construit acum 8 ani un sistem propriu de bruiaj (era mai mult in joaca) si am descoperit ca pe o raza de 50m pot bruia absolut tot spectrul radio incepand de la UL 150khz pana in SHF 2,4Ghz.

Practic acel device genera zgomot in tot spectrul, trebuia doar sa aduci suficient de aproape de aparatul pe care voiai sa-l bruiezi.

In concluzie, daca pun o jucarie deasta langa sau in zona unde sunt aparatele ce trebuie bruiate...poti sa faci 20000 de conversii si nu rezolvi nimic. Asta pt ca aparatele target devin "surde" si desi ele transmit, nu sunt capabile sa mai receptioneze semnal util si vei avea pe display "No network available" :)

Edited by Graphik
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...