LichValue Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Sear? bun? tuturor.Numele meu este Daniel dar to?i m? ?tiu pe internet sub apelativul LichValue.Citesc forumul de mult timp, de 2 ani mai exact, ?i am considerat c? am acumulat destule cuno?tin?e încât s?-mi pot face ?i eu un cont.Sunt pasionatt de tot ce inseamna IT, electronic? ?i absolut toate subiectele discutate pe forum.Sper s? acumulez cunostin?e în continuare, ?i s? ajut pe cei care cred c? îi pot ajuta.?in s? salut in mod special pe Nytro, Zatarra, begood, wildchild ?i restul echipei. 1 Quote
LichValue Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 Merci, o s? am, ?tiu cum s? m? port cu astfel de specimene. Simplul fapt de ai ignora le este suficient. Quote
Tumbler Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Salut iti urez un calduros bun venit. Quote
Eric Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 In general nu ma bag in categorii de genu asta, dar nu pot sa ma abtin cand vad: " Citesc forumul de mult timp, de 2 ani mai exact, ?i am considerat c? am acumulat destule cuno?tin?e încât s?-mi pot face ?i eu un cont. " Spune-ne si noua cum ai reusit sa accesezi link-urile din interiorul posturilor fara sa ai cont ? Quote