yo20063 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 sunt in aceiasi situatie nu am ce sa facInvata ceva! Pun pariu ca o sa-ti folosesca la ceva mai incolo...... Quote
shamora Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Incearca sa-ti tai venele longitudinal. Presimt ca nu vei mai simti ca te plictisesti... Quote
dicksi Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ce dracu sa mai fac pe net?nu-mi place facebook-ul, google+-ul, mess-ul, ask.fm si alte porcarii de genu'..nu-mi place sa comunic pe net decat pe forumuri.am pc care duce cam orice joc dar jocurile mi se par banale, cam toate. rar joc sa-mi placa (gen 8ball de la miniclip)n-am ce face. dati-mi idei.ma gandesc sa nu mai platesc netul si sa ma apuc de altceva (n-am de ce).faci parte dintr-o generatie care se maturizeaza fortat, incepi sa traiesti criza varstei a doua, solutia: fu?i, nu fu?i, vremea pulii trece Quote
lukas.luci19 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Sa fie mutat la https://rstforums.com/forum/326-fun-stuff.rst ,asta pt comenturile care le primeste Quote
EterNo Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Planteaza si fumeaza iarba.O sa-ti treaca Quote