yo20063 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 sunt in aceiasi situatie nu am ce sa facInvata ceva! Pun pariu ca o sa-ti folosesca la ceva mai incolo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shamora Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Incearca sa-ti tai venele longitudinal. Presimt ca nu vei mai simti ca te plictisesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Ce dracu sa mai fac pe net?nu-mi place facebook-ul, google+-ul, mess-ul, ask.fm si alte porcarii de genu'..nu-mi place sa comunic pe net decat pe forumuri.am pc care duce cam orice joc dar jocurile mi se par banale, cam toate. rar joc sa-mi placa (gen 8ball de la miniclip)n-am ce face. dati-mi idei.ma gandesc sa nu mai platesc netul si sa ma apuc de altceva (n-am de ce).faci parte dintr-o generatie care se maturizeaza fortat, incepi sa traiesti criza varstei a doua, solutia: fu?i, nu fu?i, vremea pulii trece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.luci19 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Sa fie mutat la https://rstforums.com/forum/326-fun-stuff.rst ,asta pt comenturile care le primeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EterNo Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Planteaza si fumeaza iarba.O sa-ti treaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...