TwexNet Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Buna ziua Romanian Security Team.Ma numesc Andrei,am 15 ani si sunt in Brasov.Sunt pasionat de tot ce inseamna IT.Am venit aici pentru ca este un forum pe placul meu si sper ca sunt bine venit.Nu conteaza ce varsta ai,conteaza ce ai in cap! Quote
Zolder Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Bun venit!Nu conteaza ce varsta ai,conteaza ce ai in cap! Daca nu te superi, cam ce ai tu in cap la 15 ani? Quote
TwexNet Posted November 14, 2013 Author Report Posted November 14, 2013 Am suficiente cunostinte,mereu invatam cate ceva. Quote
vasile.dickulescu Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Bine ai venit mai TwexNet Atunci cand cineva iti pune o intrebare, incearca sa fi mai specific cu raspunsul. De exemplu la intrebarea lui Zolder, trebuia sa spui "stiu vb, python, mysql,moloz, la nivel avansat" si tot ce mai mintiti voi astia de 15 cunostinte suficiente pentru ce/in ce domeniu? Quote
TwexNet Posted November 14, 2013 Author Report Posted November 14, 2013 Lasa ca imi sterg contul de pe forum si nu mai intru niciodata ca vad ca astia noi sunt luati in bataie de joc Quote
kempactick Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Esti prea pizda, se vede ca ai 15 ani.Daca o sa faci si asa in viata atunci o sa ajungi un nimeni. Quote
vasile.dickulescu Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 si eu care credeam ca nu exista persoane mai p*****e decat alea de se vaitau pe ubuntuforums ca nu stiu cum sa isi ia root pe un folder, si ca pe viitor canonical ar trebui sa dea drepturi de administrator oricarui user de pe acel calculator altfel ei se muta inapoi pe windows )) Quote
eusimplu Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Poate ca nu o conta varsta, dar conteaza atitudinea. Daca tu te superi ca o adolescenta cum te astepti sa prosperi intr-o comunitate ca RST? Quote