alexu Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 (edited) Dupa multe zvonuri, cum ca Google ar renunta la PageRank si ar trece mai mult spre UX (user experience), iata ca ieri PR a fost actualizat, chiar daca un om important de la ei spusese intr-un videoclip de pe YouTube "m-as mira sa mai fie updatat pe anul acesta".Am verificat cateva site-uri mari (bloguri) si multe dintre ele au pierdut cel putin un punct.Al meu abia a fost inclus (PR 0).Site-urile voastre au avut crestere, au stagnat sau au scazut?LE: am uitat sa pun sursa. Am citit de actualizarea Google PageRank pe blogul lui Yamasha. Edited December 8, 2013 by alexu Quote
p3tru Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Crestere, curioasa treaba, sa mor daca mai inteleg ceva din ceea ce fac. Quote
AlMalalah Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 UX = content de calitate si experienta buna a utilizatorilor, adica vor scadea in PR aia care te bombardeaza cu reclame sau cu chestii de alea sa le dai like pe facebook.Eu zic ca abia acuma totul va fi asa cum trebuia sa fie de la bun inceput si aia care nu produc decat gunoi sa fie dati unde le e locul: la cosul de gunoi. Quote
Benty Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Eu am obtinut la 2 site-uri, PR N/A --> PR 4 (now) Quote
LichValue Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Eu am obtinut la 2 site-uri, PR N/A --> PR 4 (now) Scuze offtopicul, ce nise? Quote
ZeroDoi Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Si la mine s-au actualizat.nisa seriale, PR 4 nisa adult, PR 4un blog, PR 2 Quote
LegendKiller Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Am crescut la toate site-urile pe care le am. De la PR0 la 2 si de la 2 la PR3. Quote
AlMalalah Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Inseamna ca PR-ul nu va mai fi asa de important din moment ce la toata lumea creste vertiginos. Quote
Brenin Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Probabil e un fel de decoy, pe 3 domenii de erau menite ca teste pentru seo, au urcat la PR6 numai din backlink-uri de catre blog-uri sparte, fara nicio relevanta cu nisa. Quote
M4T3! Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Si eu am avut cresteri ciudate de page rank, am primit pr 2 la un site de prezentare(la toate paginile), fara a avea linkuri inspre el. Ce ma bucura e ca nu am scazut la page rank, in celelalte cazuri PR ramanand la fel.OFF: cumpar linkuri/ advertoriale domeniu farmaceutic, general, servicii. Ma intereseaza doar vechimea si autoritatea, nu PR! Quote
BLKoldSUN Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Un lucru bun ca Google incearca sa inlature Facebook-ul. Quote
dsp77 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Am avut un boost considerabil, unul a sarit de la 2 la 5 si altul la 6. Se pare ca a fost actualizat pana la urma. Pagerank-ul are mai mult un impact psihic decat ar avea o valoare pentru SEO.Sa fie primit! Quote