m1dst1k Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Salutari RST, O prietena vrea sa-si cumpere un telefon si aceasta m-a intrebat ce parere am, insa eu nu ma pricep la telefoane.(nu detin)Ce parere aveti, vrea sa-si cumpere un iphone 5 BLOCAT la pretul de 12 milioane. Tipul spunea ca se poate decoda cu GEWEY. Este posibil ? Vreau sa stiu daca voi ati cumpara asa ceva si daca e posibila decodarea si cam cat costa . Multumesc ! Quote
EAdrian Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Mai bine pune diferen?? ?i ia neverlockCâteva detalii: Benefits of Factory Unlock — Software VS Gevey SIM VS Factory UnlockSAM iPhone Unlock VS GEVEY SIM Unlock - Comparison Quote
m1dst1k Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Mai bine pune diferen?? ?i ia neverlockCâteva detalii: Benefits of Factory Unlock — Software VS Gevey SIM VS Factory UnlockSAM iPhone Unlock VS GEVEY SIM Unlock - ComparisonDe parca nu ai stii cum e o femeie, BRAND-ul conteaza ! Quote
CristianRoflmao Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Daca e femeie mai bine cumpara o replica ca oricum nu stie cum arata originalu Quote
m1dst1k Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Daca e femeie mai bine cumpara o replica ca oricum nu stie cum arata originalu Mi se pare sau nu intelegi ce citesti ? Quote
Silviu Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 De parca nu ai stii cum e o femeie, BRAND-ul conteaza !Voia sa spuna sa il cumpere decodat normal, fara alte cacaturi de gevey si prostii. Quote
d3nTz1k Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 pai il cumperi asa codat nu stii de unde provine sa zicem ca e din Franta tu il iei il decodezi cu Gevey si daca proprietaru din Franta da lock in iCloud il poti fute ) Quote
FlorinDiablo Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 In momentul de fatza nu sa descoperit inca solutia de deblocare din Icloud,Telefoanele astea blocate in Icloud se vand mult mai jos ca si pret se gasesc si la 400 lei.1200 de lei isi poate lua unu deblocat neverlock. Quote
sirsorin Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 (edited) Parerea mea este sa nu isi cumpere un Iphone blocat/sau neverlocked pentru:1. nu are garantie la el.2. daca este furat vine politia la usa3. este totusi un iPhone 5 si este bine sa ai la el factura.4. OPTIONAL: sa ii faci si asigurare pentru ca stai fara grija cu el dak il scapi sau pateste ceva o sa coste mult reparatia.iOS recomand!De ce toate vedetele la TV folosesc iPhone ? Pentru ca este cel mai bunnnnn !!!############################In momentul de fatza nu sa descoperit inca solutia de deblocare din Icloud,Telefoanele astea blocate in Icloud se vand mult mai jos ca si pret se gasesc si la 400 lei.1200 de lei isi poate lua unu deblocat neverlock.Nu sunt blocate din Icloud (din ce stiu eu) ele sunt blocate prin satelit. Daca mananc rahat sa ma contraziceti pt ca asta stiu eu.Cand mergi cu un iphone la decodat nu iti cere userul sau parola de la icloud iti cere IMEI-ul telefonului. cu o interfata se conecteaza in satelit si de acolo se scoate IMEIUL din ce retea este blocat. asta nu este valabil doar pentru iphone. ci si pentru restul telefonelor de generatie mai noua, cele vechi erau blocate ele ca aparat sa mearga pe o retzea specifica. Edited March 9, 2014 by sirsorin Quote
Reebock Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Sa nu isi i-a iphone la mana a doua sub nici-o forma, deoarece, este in proportie de 99% ca este si FIND MY PHONE => ON deci iti va cere user si parola la activare de la icloud.Nu sunt blocate din Icloud (din ce stiu eu) ele sunt blocate prin satelit. Daca mananc rahat sa ma contraziceti pt ca asta stiu eu.Cand mergi cu un iphone la decodat nu iti cere userul sau parola de la icloud iti cere IMEI-ul telefonului. cu o interfata se conecteaza in satelit si de acolo se scoate IMEIUL din ce retea este blocat. asta nu este valabil doar pentru iphone. ci si pentru restul telefonelor de generatie mai noua, cele vechi erau blocate ele ca aparat sa mearga pe o retzea specifica.Am ras bine! Sunt de acord cu partea unde zici ca mananci rahat! Quote
ierdna94 Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 intri in Settings -> iCloud si vezi sa nu fie un cont activ de icloud daca este un cont activ ii spui vanzatorul sa-l scoata sa-i dea sterge iphone si apoi revine la normal ca din fabrica Quote
Gio33 Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Atunci cand il ia sa vina cu un user propriu de icloud creat, il baga in telefon, daca e totul ok telefonul e ok, insa sa nu faca prostia sa ia cu gevey, sa ia neverlocked. Quote