eesorin Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 (edited) Salut..am cautat pe tot internetul care e treaba cu platformele astea gen oceanfiles...am vrut sa dau si eu jos de pe net ceva si inevitabil am fost trimis pe acest site care imi cere sa fac anumite misiuni,sa trimit nush ce mesaje,horoscopuri,draci,laci daca vreau ca downloadul sa mearga ceas...va rog care vrea sa-mi eplice si mie cum sta treaba cu ele..fac alti bani pe carca alaluia care se lupta cu lickurile alea?daca dau la butonul de inregistrare pauza,n-am voie:) xcum de downloadad sanki... Edited December 9, 2013 by eesorin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasrange Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 survey, nu poti trece pana nu platesti ca sa descarci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Cum zice si colegul de mai sus, dar ce ai gasit tu spre download s-ar putea sa fie un fisier fals, doar cu numele a cea ce ai tu nevoie si asa tinzi sa rezolvi survey-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eesorin Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 ok..va multumesc..am mai citit aseara pe forum tot desprea asa ceva si m-am convins ca nu este decat "a trick"..ma indoiesc ca cineva ar plati pentru acele misiuni:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 ok..va multumesc..am mai citit aseara pe forum tot desprea asa ceva si m-am convins ca nu este decat "a trick"..ma indoiesc ca cineva ar plati pentru acele misiuni:Duita-te la topicul meu si o sa te lamuresti....il am in semnatura....https://rstforums.com/forum/77226-ppd-introducere.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...