takko Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Poate cineva de pe forum are nevoie de asistenta la un proiect sau nevoie de vre-un montaj ,automatizare si tot ce tine de domeniul asta. Servicii - proiectare pcb - programare microcontrolere - sisteme embedded - automatizari - service diverse electronice Preturi ieftine si bune in functie de complexitate si cantitate. Pana pe 24 luna asta si mai ieftin .Contact : ym: i.takko telefon si restul pe privat .ps : pentru cei care nu stiu , am facut si badge-urile electronice la Defcamp 1 Quote
devianc3 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Apreciez nespus initiativa ta si ma bucur ca printre "da-mi wallhack de metin sa aflu parole" mai rasare si ceva util. Ai cumva un portofoliu? Sau chiar o poza cu badge-urile? Quote
takko Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Nu am un portofoliu , cam tot ce am lucrat e dispersat prin pc (poze,media) sau nu am reusit sa le fac poze si documentatie.In principiu tot ce tine de microcontrolere atmega ( arduino), cam toata familia asta mai putin cele ARM.Am facut destule proiecte, mici automatizari , iluminat inteligent si alte jucarii .Poze am : Quote
UnixDevel Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 tu esti ala cu defcampul mi-a placut proiectul asta ...eu acuma lucrez la o instalatie de brad controlata de arduino ... poate ne putem ajuta reciproc Quote
takko Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Astept PM pentru propuneri si colaborari Quote