.Breacker Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Cam 75% din RST (Romanian Security Team) a fost plagiat de ace?ti copii: Europa World Security Project.Am primit un mass de la câ?iva membri de acolo ?i am intrat s? v?d ce-i de capul lor...
sicilianul Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Care Europa World Security Project. ?It's not just you! Europa World Security Project looks down from here.
Reebock Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Cam 75% din RST (Romanian Security Team) a fost plagiat de ace?ti copii: Europa World Security Project.Am primit un mass de la câ?iva membri de acolo ?i am intrat s? v?d ce-i de capul lor...Iti faci reclama la forum?
.Breacker Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 Nu e forumu meu b??.Eu sunt pe RSP. Ce treaba am cu ?ia? Y!M: yonut_snk_14.
nSnoopy Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 FAIL!1: Numele nu are nici-un inteles,2: Am vazut pe forum acolo un fan tinkode,3: In maxim 2 luni ownerul o sa se plictiseasca de atatea DDoS-uri si o sa inchida forumul(ii recomand sa il inchida de acum si asa nu are nici-un farmec).4: IPB Nulled(99% sigur)Lista continua....Daca tot vreti sa faceti un forum macar fiti inventivi nu mai copiati.
bcman Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Pentru cine vrea acces la forum si implicit la lista de membrii, user: mataigrasa pass: mataigrasa
.darky Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Nu e forumu meu b??.Eu sunt pe RSP. Ce treaba am cu ?ia? Y!M: yonut_snk_14.Daca nu este al tau, de ce persoana respectiva foloseste acelasi pseudonim ca al tau (WinKode)? Mai nou, e la moda sa deschizi forum de securitate (exact ca cel de Counter Strike 1.6).
Matt Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Astia par niste copii , lasati-i sa se simta si ei bine de sarbatori.
.Breacker Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 Daca nu este al tau, de ce persoana respectiva foloseste acelasi pseudonim ca al tau (WinKode)? Mai nou, e la moda sa deschizi forum de securitate (exact ca cel de Counter Strike 1.6). Cum adic? folose?te acela?i pseudonim ca al meu? P?i frate dac? nu luam WinKode de la TinKode ei nu aveau acum "BlastKode/RonKode" ?i al?i .App: a zis ax.aerosol13 c? Nytro i-a dat voie s? i-a de pe RST.