sebywarlord Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 (edited) Salut.Acum cateva zile m-am apucat de minat litecoins , mi-am facut cont pe un pool,mi-am luat un botnet si mi-am creeat botii,apoi am inceput sa-i raspandesc.Apoi ghici ce? Pool-ul pe care erau facuti botii a picat [cineva ii dadea flood] .A ramas picat vreo 2 zile si am zis Fuck it! ma mut pe alt pool,chiar daca pierd botii.Am creeat alt server cu datele de la pool-ul numarul 2,si dinou am inceput sa-mi raspandesc minerul.Peste 3 zile alta surpriza : BAN de la pool-ul nr 2.Am pierdut botii a 2-a oara asa ca m-am gandit sa-mi fac un redirect,astfel incat daca se intampla ceva , schimb doar ip-ul pool-ului si raman cu botii.Stiu ca nu este cine stie ce acest tutorial dar ,poate ajuta pe cinevaOk sa incepem:Mi-am luat un vps de la digitalocean.com [ubuntu x32]Ne logam pe server si scriem : sysctl net.ipv4.ip_forward=1Pentru a "activa" port forwarding Apoi dam comanda :iptables -t nat -A PREROUTING -i eth0 -p tcp --dport 3333 -j DNAT --to-destination 2.2.2.2:3333Unde dport 3333 = port-ul de la pool exemplu : stratum+tcp://gigahash.wemineltc.com:3333Inlocuim 2.2.2.2:3333 cu ip-ul pool-uluiIn cazul nostru PING gigahash.wemineltc.com (5.254.102.140) 56(84) bytes of data.Atentie : Scriem IP-ul nu url-ulDeci comanda ar trebuii sa arate asa : iptables -t nat -A PREROUTING -i eth0 -p tcp --dport 3333 -j DNAT --to-destination 5.254.102.140:3333OK acum dam enter si introducem comanda urmatoare:iptables -t nat -A POSTROUTING -j MASQUERADEGata ,acum putem da un restart la iptablesservice iptables restartSau /etc/init.d/networking restartDe acum cand facem un "virus" pentru mining nu mai bagam url-ul stratum+tcp://gigahash.wemineltc.com:3333ci bagamstratum+tcp://ip.ul.vps.ului:3333In caz ca se intampla ceva cu pool-ul in care minam [ddos/ban etc] revenim la vps pentru a inlocuii ip-ul pool-ului cu ip-ul noului poolPrima oara stergem regula pentru redirect : iptables -t nat -D PREROUTING -i eth0 -p tcp --dport 3333 -j DNAT --to-destination 5.254.102.140:3333Apoi adaugam o noua regula cu noul ip [pool nr2]iptables -t nat -A PREROUTING -i eth0 -p tcp --dport 3333 -j DNAT --to-destination ip.pool.nou:3333Dam dinou restart la iptables service iptables restartSau /etc/init.d/networking restartSi gata,minerul va rula pe noul pool,cu aceeasi boti Sfat: Worker name si worker password ar trebuii sa fie aceeasi pe toate pool-urileSper sa ajute pe careva , pe mine m-a ajutat,macar am siguranta ca daca se intampla ceva,nu pierd botii! Edited December 23, 2013 by sebywarlord 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Doar de curios, cat ai in medie (hash/s)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 Slab ..300-400 .Dar am facut spread doar pe "facebook hack, yahoo hack" etc , voi schimba nisa pe gaming ,aia au PC-uri mai puternice.Oricum sunt in crestere deci e bine:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Slab ..300-400 .Dar am facut spread doar pe "facebook hack, yahoo hack" etc , voi schimba nisa pe gaming ,aia au PC-uri mai puternice.Oricum sunt in crestere deci e bine:Ppai si cam cat minezi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 @StefanIn jur de 0.1 LTC pe 24/h E putin dar sunt la inceput! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Mersi de info. Chiar eram curios daca faceti ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brenin Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Iti merge stratum in felul asta ? Sau rulezi GetWork pe miner? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Merge stratum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...