Silviu Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Pentru cine are nevoie de activarea unui cont Google, fapt ce consta in verificarea acestuia prin sms/telefon sa ma contacteze pe PM. PS: Doar pentru membrii >250 de posturi. (la restul nu raspund la PM). Quote
yo20063 Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Acuma sunt foarte multumit de asta, ca stiu ce "pain in the ass" e treaba asta cu nr. telefon, si stiu si cat am "googalit" ca sa-mi activez niste conturi "anonime". Dar aici vine treaba...eu m-am conectat "secure" la service-urile care ofereau casuta sms pe nr. de diferite tari si a fost putin frustrant din pricina vitezei, dar daca nu ma mai "protejez" si vin la tine, ca na...te stiu ca esti de incredere, cand diicot-ul ajunge la usa ta...eu luand sms de confirmare de la tine "neprotejat" vrei sa-ti spun unde ajunge log-ul cu ip-ul meu? Quote
Silviu Posted December 23, 2013 Author Report Posted December 23, 2013 Nu stiu ce ai fumat bre, dar eu am baut niste tuica fiarta si ma doare capul. Ce slobozia e defect in a activa un cont? Quote
TheTime Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 cand diicot-ul ajunge la usa ta...eu luand sms de confirmare de la tine "neprotejat" vrei sa-ti spun unde ajunge log-ul cu ip-ul meu? Acolo unde ajunge in toate cazurile in care faci prostii neprotejat. Ca idee, el a zis ca activeaza conturi, nu ca e un zid intre cei care folosesc conturile sa faca prostii si DIICOT.In final, te sfatuiesc sa nu faci prostii. Quote
Hertz Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 nu stiu ce ai fumat bre, dar eu am baut niste tuica fiarta si ma doare capul. Ce slobozia e defect in a activa un cont?ma sparg ! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
yo20063 Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 (edited) Ba, eu am baut si am fumat...dar am vrut sa fiu precis! Nu ma intelegeti gresit, ca nu fac prostii....chiar azi am trimis o "scrisoare" la DNA, si nu in calitate de cercetat, si nici de colaborator //In fine, ce voiam eu defapt sa exprim este ca am vazut multi incepatori care inclina spre "black hat", fara sa stie macar pe ce lume traiesc! Vad postul tau si te iau ca atare! Cred printr-un moment de "sclipire" ii poti ajuta sa-si indeplineasca scopul "orb"! Edited December 24, 2013 by yo20063 Quote
Silviu Posted December 24, 2013 Author Report Posted December 24, 2013 Stai lini?tit mo?ule, îi triez eu. Oricum ?ia nu au posturi a?a multe precum cer eu. Quote