Jump to content
vadimka

Cum sa ascunzi .exe in .jpg

Recommended Posts

Posted (edited)

Ai nevoie de:

* Windows 2000/XP

* WinRAR

1. Alege fisierele ce vrei sa le combini.

2. Am de exemplu log.txt. Arhivati-o. La Archive name puneti: log.txt.

3. Navigati cu MS-DOS unde ati salvat arhiva.

4. Asigurati-va ca aveti si o poza acolo. Executati comanda:

Cod:

copy /b log2.jpg + log.txt.rar log.jpg

(log2.jpg e imaginea ce vreau sa afisez)

http://www.hackpedia.info/viewtopic.php?f=28&t=2730

Edited by vadimka
Posted
Ai nevoie de:

* Windows 2000/XP

* WinRAR

1. Alege fisierele ce vrei sa le combini.

2. Am de exemplu log.txt. Arhivati-o. La Archive name puneti: log.txt.

3. Navigati cu MS-DOS unde ati salvat arhiva.

4. Asigurati-va ca aveti si o poza acolo. Executati comanda:

Cod:

copy /b log2.jpg + log.txt.rar log.jpg

(log2.jpg e imaginea ce vreau sa afisez)

Pune si tu sursa macar de unde ai dat copy/paste, si invata sa postezi ceva de calitate daca postezi. Nu vreau sa mai caut acum pe forum dar sigur s-a mai postat metoda asta undeva... Si in urma cu 2 minute iti spuneam sa folosesti functia SEARCH!!!

Si iti dau un sfat! Nu mai posta aiurea doar de dragul numarului care creste acolo, la posts, pentru ca o sa iti iei un BAN cat tine de mare.

Posted
Pune si tu sursa macar de unde ai dat copy/paste, si invata sa postezi ceva de calitate daca postezi. Nu vreau sa mai caut acum pe forum dar sigur s-a mai postat metoda asta undeva... Si in urma cu 2 minute iti spuneam sa folosesti functia SEARCH!!!

Si iti dau un sfat! Nu mai posta aiurea doar de dragul numarului care creste acolo, la posts, pentru ca o sa iti iei un BAN cat tine de mare.

eu aceasta informatie nu am gasito la voi pe forum ,,, dar poate cineva are nevoie

Posted
vezi lumea este interesata , acum 16 se uita la aceasta postare, pe forum la voi nu era asa tema ,, trebuia sa deschida cineva

Deci nu pot sa cred asa ceva :))))) Da frate... chiar sunt interesati sa iti vada opera de tutorial... Baieti, scrieti si voi o parere, se pricepe omu'? Mai trebuie corectat ceva pe acolo? Poate mie mi-a scapat cate ceva... :))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...