Florin41 Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 A trebuit sa citesc acest articol de doua ori,nu mi-a venit sa cred aceste fraze.Dupa ce au vandut in toata lumea licente Windows,dupa ce si-a facut faima pe tot globul pamantesc Microsoft,a venit un moment mai putin asteptat.Nu stiu daca acest articol este facut la caterina sau nu,n-am de unde sa stiu.Mi se pare putin anormal,http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/milioane-de-utilizatori-de-pc-renunta-la-windows-xp-190446.html,acest titlu.Am o intrebare destul de importanta?Daca toti userii de la Windows renunta,trece cumva pe Linux?
Brenin Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Dramatizezi un pic, la fel si presa.Nu ti se pare normal ca lumea sa treaca la o versiune de windows mai actuala?La adobe flash faci update lunar, cel putin. Nu crezi ca un sistem de operare merita macar odata la 10 ani, o actualizare?
Acidripp Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 (edited) Am o intrebare si mai importanta:Daca ai pune mana pe o carte de gramatica limbii romane ar veni apocalipsa ?Mutati cacatu asta la cosu de gunoi numai stiri de securitate nu sunt asteaCe are ma faptul ca Microsoft a decis sa renunte complet la actualizarile pentru windows XP ?Posibil n-ai fost anuntat dar anu asta va aparea Windows 9, adica un OS cu 5 generatii mai nou ca XP... cat timp vroiai sa mai tina astia XP-ul? Edited January 4, 2014 by Acidripp
TheTime Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Da, va trebui sa treci de la XP la Windows 7, Windows 8 sau orice alt sistem de operare mai gasesti.Asta e, si sistemele de operare au un ciclu de viata. Moare bunicu', se naste nepotu', life goes on.Closed
wildchild Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 ATM-urile înc? ruleaz? pe a?a ceva în marea majoritate, dup? ce termin? Microsoft cu patchurile de securitate s-a zis cu furatul aparatului cu totul cum fac ciorile, o s? fie nevoie doar de o g?uric? ?i cu stick-ul USB cu malware pe el sco?i bani.Cu toate acestea, când rulam Win XP îl preferam a?a clean, f?r? niciun update. E mai stabil. Pentru teste ?i pe ma?ini virtuale poate fi folosit în continuare, chiar ?i 10 ani de acu încolo, atâta vreme cât arhitectura procesorului îl mai suport?. InfoSec-ul se poate înv??a pe a?a ceva, în special jocurile cu kernelul.