Jump to content
Stfean_Iordache

MediaFire takes on Dropbox

Recommended Posts

Posted

Serviciul de hosting MediaFire a lansat o aplicatie asemanatoare cu Dropbox valabila pe OS X si Windows numita MediaFire Desktop . Aplicatia le permite utilizatorilor sa urce fisiere in cloud direct de pe desktop .

Aplicatia se afla inca in stadiul de public beta si iti ofera optiunea de a stoca pana la 50 GB , depasind Dropbox ce permite doar 16 GB (cu tot cu refferali) .

Trasaturile Aplicatiei :

• Automatic File Sync: MediaFire iti updateaza automat toate fisierele din cloud .
  • Social By Desing: Sunt suportate retele de socializare precum Facebook , Twitter , Google+ , Pinterest etc .
  • Automatic File Version Tracking: Organizeaza toate fisierele in functie de data/type si sterge automat fisierele duble .
  • Screenshot Capturing: Urca automat screenshoturile in cloud.

Sursa : http://thenextweb.com/apps/2013/11/21/file-hosting-site-mediafire-takes-dropbox-app-gives-50gb-free-cloud-storage/#!rqjyE

Link download : http://www.mediafire.com/software/desktop/

Posted

Aplicatia ( pentru linux cel putin ) e cam veche, eu o am de 3 luni , nu prea sunt interesat de ea pentru Win/osx;

Nu mi se pare cea mai buna optiune tinand cont de viteza de upload ( in comparatie cu Box de ex.)

Posted

DB sta ft prost cand vine vb de spatiu. Nu pot sa cred ca in 2014 ei inca ofer 2gb cloud +16gb pt care tre sa-ti pupi in cur prietenii (daca ai). Daca tineti neaparat sa aveti dropbox cu 50gb spatiu pt 2 ani tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti pana intr-un magazin de gadgeturi. Cautati o tableta samsung cu DB instalat. Va faceti cont pe ea iar in max 5 min primiti cei 48gb free.

Testat. :)) functioneaza 101%