Roby4kill Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 (edited) . Edited October 2, 2015 by Roby4kill titlu 2 Quote
UnUser Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Salut, pentru DarkComet 5.3.1 oferi cryptare ? Quote
nein Posted January 19, 2014 Report Posted January 19, 2014 am peste 70 posturisi paypal-u meu personal , ma intereseaza , un id de mess in pm te rog sau cumva Quote
Guest Kovalski Posted January 20, 2014 Report Posted January 20, 2014 La 1 euro este pomana curata, ar trebui sa fiti mai mult decat multumiti de serviciul asta.Sper ca sa nu folositi mass spreading sa futeti stub-urile aiurea. Quote
nein Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 ti-am mai scris pe skype azi inca o data mai am nevoie de inca unu dar ala sa fie bindat Quote
sebywarlord Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Am cumparat si eu,baiat serios,recomand! Quote
pinkpanter Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 imi lasi si mie un id ceva ? mersi Quote
mmotors25 Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Vreau si eu un id de messenger sau o forma de contact daca se poate. Quote
EvilPr0xy Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 As dori si eu un ID de Skype, Yahoo!Messenger sau orice altceva. Multumesc Quote
nicolasrange Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 as dori si eu daca se poate un id de mess pt a lua legatura. Multumesc! Quote
B3st Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 "Nu sunt de incredere: Nodistribute, chk4me, scan4you, sau alte scannere publice."scan4you este primul si cel mai de incredere scanner "privat". Quote
1337 Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 -------Old post removedA fost.Si eu il folosisem si un timp a mers bine, dar acum s-a dovedit ca distribuie la N0Dtreidoi, fiind primul AV care detecteaza fisierul de fiecare data. Eu spun din ce am vazut si utilizat.Sunteti liberi sa scanati fisierele acolo, in 3-4 zile daca nu mai repede, o sa vedeti ca sare N0D ca primul care il detecteaza.EDIT:Scan4you este din nou bun de utilizat. Este complicat sa stau acum si sa explic care a fost treaba, dar S4Y a distribuit un timp la N0D, fie ca ma credeti fie ca nu. Timp de aproape o saptamana am scanat cu S4Y, iar a doua zi, primul AV care sarea era N0Dtreidoi, restul nu gaseau nimic. Si am scanat fisiere F.U.D diferite ca test si ala era primul care sarea de fiecare data.Acum cei de la S4Y se pare ca au rezolvat problema cu N0D asa ca este bun de utilizat din nou.Este complicat si stiu ca pare destul de penal si greu de crezut ceea ce spun, dar eu incerc doar sa fiu foarte sigur ca nu scanez pe site-uri care distribuie in orice fel, ca sa nu raman tampit, cum probabil multi dintre voi ma credeti acum.Up.Cripter updatat F.U.D 0/35Stii ca NOD32-ul trimite fisiere automat la analiza,nu? Quote
peleme Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Salut un id de contact pe privat , mersi. Quote
B3st Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 (edited) -------Old post removedA fost.Si eu il folosisem si un timp a mers bine, dar acum s-a dovedit ca distribuie la N0Dtreidoi, fiind primul AV care detecteaza fisierul de fiecare data. Eu spun din ce am vazut si utilizat.Sunteti liberi sa scanati fisierele acolo, in 3-4 zile daca nu mai repede, o sa vedeti ca sare N0D ca primul care il detecteaza.EDIT:Scan4you este din nou bun de utilizat. Este complicat sa stau acum si sa explic care a fost treaba, dar S4Y a distribuit un timp la N0D, fie ca ma credeti fie ca nu. Timp de aproape o saptamana am scanat cu S4Y, iar a doua zi, primul AV care sarea era N0Dtreidoi, restul nu gaseau nimic. Si am scanat fisiere F.U.D diferite ca test si ala era primul care sarea de fiecare data.Acum cei de la S4Y se pare ca au rezolvat problema cu N0D asa ca este bun de utilizat din nou.Este complicat si stiu ca pare destul de penal si greu de crezut ceea ce spun, dar eu incerc doar sa fiu foarte sigur ca nu scanez pe site-uri care distribuie in orice fel, ca sa nu raman tampit, cum probabil multi dintre voi ma credeti acum.Up.Cripter updatat F.U.D 0/35Nod ul si multi alti antivirusi trimit fisierul cu pricina cand de exemplu se detecteaza metode de injectie a fisierului(runpe in cazul tau)Daca fisier ul cryptat ajunge pe un pc cu nod32 acesta va fi detectat dupa 3-12 ore, atata timp cat folosesti runpe.Bitdefender e cel mai terminat, daca fisier ul creaza document/fisier in %temp% sau %appdata% atunci este trimis automat la analiza si primeste o detectie random daca fisier ul nu are 'digital signature'Pune ollydbg in actiune si vezi ce se intampla Si, cei de la scan4you chiar nu au facut magarii de genu' vreodata, dar tu n-ai cum altfel sa-ti explici detectiile Nu, nu stiu nimic, dar am citit pe net aici ca distribuie. Stiu doar ca cam toate AV-urile distribuie dar si ca ele au o optiune prin care se poate dezactiva distributia (daca intr-adevar si functioneaza), dar in cazul la N0D, nu stiu daca are aceasta optiune disponibila. N-am idee cum functioneaza site-urile de scan.Site urile de scan folosesc varianta command-line a antivirusilor, fiecare antivirus setat/instalat pe un vmware/rdp cu setari limitate la net. Edited April 2, 2014 by B3st Quote