gmail Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Cu ce se deosebeste asta de ala postatNu trebuie sa schimbi sau sa inlocuiesti nici un folder nimicDupa ce dai extract citesti Read me first , restu e cancan Daca nu stiti la ce foloseste degeaba va mai chinuiti sa il downloadatiDaca nu stiti cum se foloseste search on YouTube Va intrebati cat costa ? chek this out Commission KingDownload update 7 dec:DepositFiles Quote
p3bogdan Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Multumesc!Urmeaza sa-l incerc...(revin) Quote
daatdraqq Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Asta se adauga la " tepe luate din cauza mirajului banilor nemunciti " .Ma refer la cei care au cumparat trompeta asta .Mai tare ca asta e Lethal Commission Command Center . Prietenii stiu de ce Nu exista coaie program care sa apesi un buton si sa-ti vina banii . Banii se muncesc sau se fura . Quote
gmail Posted January 14, 2014 Author Report Posted January 14, 2014 Asta se adauga la " tepe luate din cauza mirajului banilor nemunciti " .Ma refer la cei care au cumparat trompeta asta .Mai tare ca asta e Lethal Commission Command Center . Prietenii stiu de ce Nu exista coaie program care sa apesi un buton si sa-ti vina banii . Banii se muncesc sau se fura .Pe cine faci tu coai? asta nu e un program gen money maker , dar te poate ajuta sa iti vinzi produsele , publicitate ..Da pentru necunoscatori este chiar o pierdere de timp si bani , nu vrei nu incerci cine te obliga cine e atit de prost sa cumpere cand se poate de gasit si free doar trebuie sa astepti un pic si sa stii unde sa cauti ..P3bogdan Traffic Buster e un program asemanator doar ca pentru Twitter merita sa il incerci . Quote
gmail Posted January 14, 2014 Author Report Posted January 14, 2014 Da 2 versiuni de care ai nevoie ? Quote
p3bogdan Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Cand incerc sa fac friend request :" 2014-01-14 17:28:12 Error One license should be only used in one computer. If you want to change your install computer, please feel free to contact our customer support." Quote
p3bogdan Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 La fiecare login trebuie sa schimbati key registration ... Quote
gmail Posted January 14, 2014 Author Report Posted January 14, 2014 La fiecare login trebuie sa schimbati key registration ...Nu e nevoie sa schimbi tot doar ultime 2 3 litere de la username Quote
AlMalalah Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Nu va mai bateti capul.Mi-am facut si eu un cont sa adun cat mai multi prieteni pe facebook si am folosit programul asta si am folosoit si facebook friend adder.Vrajeala maxima !Mi-au banat contul de vreo 30 de ori pana acuma. La un moment dat mi-l blocase si ma punea sa zic cine sunt aia de le-am dat add, sa le zic cum ii cheama. De unde plm sa stiu eu ? Pana la urma am reusit dar acuma iara mi-au dat ban ca cica dau friend request la oameni necunoscuti. Quote
daatdraqq Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Pe cine faci tu coai? Iarta-ma ,nu mai fac . De acum incolo iti zic "pizda" , ok ? Quote
gmail Posted January 14, 2014 Author Report Posted January 14, 2014 Iarta-ma ,nu mai fac . De acum incolo iti zic "pizda" , ok ?Bine atunci nu mi mai linge pizda ok ... Quote