gruzdih Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 In primul rand Noroc , vreau parere de la userii care sunt in masura sa imi dea cateva detalii despre firma SecurStar , ma refer la cei care le-au folosit serviciile si cred ca sunt multi aici. M-ar interesa sa achizitionez de la ei dar mai intai astept pareri. Am auzit doar lucruri bune despre nemtii astia in materie de securitate. PS. am auzit ca la bucuresti e cineva care se ocupa si pune softul asta pe telefon , cere in jur de 700eur ! mi se pare destul de mult , daca il cumperi direct de la sursa dai pe el in jur de 500$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 In primul rand Noroc , vreau parere de la userii care sunt in masura sa imi dea cateva detalii despre firma SecurStar , ma refer la cei care le-au folosit serviciile si cred ca sunt multi aici. M-ar interesa sa achizitionez de la ei dar mai intai astept pareri. Am auzit doar lucruri bune despre nemtii astia in materie de securitate. PS. am auzit ca la bucuresti e cineva care se ocupa si pune softul asta pe telefon , cere in jur de 700eur ! mi se pare destul de mult , daca il cumperi direct de la sursa dai pe el in jur de 500$.De ce nu folosesti o alternativa free?https://play.google.com/store/apps/details?id=org.thoughtcrime.redphone&hl=en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Oarecum e pointless, atata timp cat se poate asculta microfonul telefonului... Asa, ca jucarie, merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzdih Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 De ce nu folosesti o alternativa free?https://play.google.com/store/apps/details?id=org.thoughtcrime.redphone&hl=enAlternativele free sunt accesibile pentru toata lumea . Si aplicatia asta de la google cred ca lasa de dorit mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Daca tot vrei securitate si ai $ mergi pe un secure phone.Facut special pentru asta.Parca samsung avea : Samsung KNOXAnyway: Redphone e bun atata timp cat ai net. (voip, RSA 4096)TextSecure pt sms-uri (tot rsa)Insa orice telefon poate fi ascultat: cu un androrat(RAT) instalat pe el, un macro virus sau chiar un exploit.Asa ca: no point. Comunicarea securizata o faci schimband telefoanele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Daca tot vrei securitate si ai $ mergi pe un secure phone.Facut special pentru asta.Parca samsung avea : Samsung KNOXAnyway: Redphone e bun atata timp cat ai net. (voip, RSA 4096)TextSecure pt sms-uri (tot rsa)Insa orice telefon poate fi ascultat: cu un androrat(RAT) instalat pe el, un macro virus sau chiar un exploit.Asa ca: no point. Comunicarea securizata o faci schimband telefoanele.yoyois , nu stii pentru iOS 7 ceva de gen un rat.. nu exista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzdih Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 Oarecum e pointless, atata timp cat se poate asculta microfonul telefonului... Asa, ca jucarie, merge.cred ca la faza cu microfonul se ajunge cand vine vorba de terorism alte nebunii .. poate sunt eu prea superficial in privinta asta dar tot nu cred ca Rumanica noastra dispune inca de tehnologie extrema in materie de ascultat .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Uhm... asta vor si ei sa te faca sa crezi. Stii prea bine ca Romania e sponsorizata(controlata ca o marioneta) de SUA. Serviciile dispun de aparatura ultra-moderna. Si nu uita ca sunt multe servicii, nu doar cele de care se stie. Nu e ca la americani: "serviciile secrete" si toata lumea stie de ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...