sloboz Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 -dovada.. -topic-ul vechi a fost muta-t la gunoi-nu inteleg motivu . -acum crezii aelius, ?
sebywarlord Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Ba mai dute-n pula mea cu kaspersky tau si lasa-ne .... perl udp.pl
M2G Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Nu o sa te respecte nimeni pentru asa ceva. E o prostie, deaia a fost mutat acel thread la cos.Nu-i pasa nimanui ca ai dat tu flood, e cea mai penibila chestie. Nu demonstreaza ca stii nimic.
Matt Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Bine.Felicitari pentru ce ai facut.Acum poti sa te duci in pula mea si sa iei o bucata de ceapa drept premiu.
sloboz Posted January 25, 2014 Author Report Posted January 25, 2014 nu ti-am cerut tie parerea kindere. dute trage o laba, pe redtube. daca esti in calduri,, linistestete..daca esti rupt cu realitatea. internetului dai un search pe googlesa vezi cine esti kaspersky. "laba**ule"Perl udp.pl ? haha.. ai auzit de proxy ddos?am folosit si ./udp.pl de o data cu proxy Ddos. Google.
sleed Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Miezule , nu l ai picat , la cate requesturi ai trimis , te a banat ANTI DDOSU ) la 10 req/sec , iti da ban pe ip.deci nu te mai da TINKKODE , ca nu esti , mai bine invata alte lucruri , ce te ar ajuta , ca development ceva..MATURIZATI VA ODATA PULA MEA.
sloboz Posted January 25, 2014 Author Report Posted January 25, 2014 sa te vad pe tine, cum pici Kaspersky Lab : Antivirus Software | kaspersky.ro flood-ul e cea mai penibila chestie omfg omfg urangutan in calduri ..daca ai 1k 700 de post-uri pe forumu asta.nu inseamna ca esti 'hacar'incearca sa dai jos kaspersky si dupa vorbim . !
Matt Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 sa te vad pe tine, cum pici Kaspersky Lab : Antivirus Software | kaspersky.ro flood-ul e cea mai penibila chestie omfg omfg urangutan in calduri ..daca ai 1k 700 de post-uri pe forumu asta.nu inseamna ca esti 'hacar'incearca sa dai jos kaspersky si dupa vorbim . !Pis pe tine.How about this?
aelius Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 (edited) Ba labare. Ti-am spus cu totii ca nu suntem interesati. Tu ne intrebi daca te credem sau nu. Trebuie desene 3D sa pricepi ca nu ne intereseaza subiectul asta ?Ce mare inginerie sa dai un site jos.Ai deschis un thread de rahat si l-am inchis, nu te-ai ales nici macar cu un warn. Dupa ce ca te caci in poteca, te opresti sa-l iei si la palme deschizand alt thread pe acelasi subiect ?sa te vad pe tine, cum pici Kaspersky Lab : Antivirus Software | kaspersky.ro flood-ul e cea mai penibila chestie omfg omfg urangutan in calduri ..daca ai 1k 700 de post-uri pe forumu asta.nu inseamna ca esti 'hacar'incearca sa dai jos kaspersky si dupa vorbim . !Vai de steaua ta .... Dai jos un site cu un atac 'low profile' si te crezi hacker.Pica si tu facebook, google, yahoo, level3, ntt, cogenco, hurricane electric, nu bazaconia aia de site gazduita la rosite. (newhost)Ban, thread closed si mutat la gunoi. Edited January 25, 2014 by aelius
M2G Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 sa te vad pe tine, cum pici Kaspersky Lab : Antivirus Software | kaspersky.ro flood-ul e cea mai penibila chestie omfg omfg urangutan in calduri ..daca ai 1k 700 de post-uri pe forumu asta.nu inseamna ca esti 'hacar'incearca sa dai jos kaspersky si dupa vorbim . !jet in gatu ma-tii! tu crezi ca .pl de la ./udp.pl vine de la pula. 1