Jump to content
IMAGINARY

Samsung GALAXY SIII (i9300) - CyanogenMod

Recommended Posts

Posted

Uitati ce metoda am decis sa folosesc :

1.ROOTARE :

Am descarcat CF Autoroot pentru modelul meu!

2.EFS Backup : Backup and Restore EFS or IMEI on Samsung Galaxy Devices

Am descarcat EFS Professional !

3.Stock ROM backup&restore :

O sa dau factory reset din Android, ca nu am nevoie sa salvez nimic.

Apoi o sa descarc CWM folosind aplicatia ROM Manager de pe appstore, si are acolo CWM Recovery flash, dau tap, si imi pune CWM Recovery.

BACKUP & RESTORE –

Apoi o sa salvez chestia aia in PC.

4.CM install :

CM Installer, instalarea Cyanogenmod simpla ca o joaca de copii | Videotutorial.ro

E OK cum vreau sa fac?

Posted (edited)

Ai grija ce versiune de Cyanogenmod pui. Daca e bazata pe Android 4.3 (mai bine zis de la baseband XXEMG4 incoace) o sa-ti schimbe versiunea de EFS si dupa aceea nu vei mai putea face downgrade inapoi la versiuni mai vechi pentru ca alea vechi nu stiu sa citeasca V2 de EFS.

Sau daca ai 4.3 pe el deja sa nu incerci sa pui rom de 4.1.2 ca ii futi IMEI-ul si SN si trebuie sa scoti 20 de euroi la baietii care au boxuri de reparatii sa-l repare.

I hate 0049*** IMEI :)

Edited by player81
Posted
Ai grija ce versiune de Cyanogenmod pui. Daca e bazata pe Android 4.3 (mai bine zis de la baseband XXEMG4 incoace) o sa-ti schimbe versiunea de EFS si dupa aceea nu vei mai putea face downgrade inapoi la versiuni mai vechi pentru ca alea vechi nu stiu sa citeasca V2 de EFS.

Sau daca ai 4.3 pe el deja sa nu incerci sa pui rom de 4.1.2 ca ii futi IMEI-ul si SN si trebuie sa scoti 20 de euroi la baietii care au boxuri de reparatii sa-l repare.

I hate 0049*** IMEI :)

I-am dat update prin Kies la 4.3, nu m-a impresionat si am trecut la treaba. Prima data l-am rootat cu CF Autoroot, apoi GooManager de pe market si am bagat TWRP, apoi backup din TWRP (si la efs), apoi factory reset, apoi am flashuit CM 10.2 si Gapps... A mers foarte bine si sunt multumit, am preferat 10.2 pentru ca e stable.