IMAGINARY Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Obisnuieste-te cu faptul ca ai luat teapa. Banii nu ii mai vezi. Quote
em Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Il lasam sa isi expuna punctul de vedere aici. Daca nu, ban permanent si datele sa ramana frumusel aici, sa le indexeze si google Quote
ZeroDoi Posted February 10, 2014 Author Report Posted February 10, 2014 Pai asteptam dupa el sa isi expuna el punctul de vedere ??? daca el nu are de gand sa faca acest lucru ? Un admin sau eu ar trebuie sa ii trimita un mesaj privat ca sa deschis acest topic ... Quote
Guest Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Pai asteptam dupa el sa isi expuna el punctul de vedere ??? daca el nu are de gand sa faca acest lucru ? Un admin sau eu ar trebuie sa ii trimita un mesaj privat ca sa deschis acest topic ...A spus clar em, daca nu are de gand sa faca acest lucru, atunci ii va face public toate datele si punct.Nu merita altadata sa te imbarligi cu tarani de genul, mai de mult cauta coduri pentru playzeek ( platforma de cantar-straic ), acum s-a pus pe tepe lesinatul. Quote
pinkpanter Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Stii ce o sa zica?:Ma doare-n pula de voi ,dati-mi ban,am facut 100 euro...Cel mai probabil!si dupa ce ia ban, o sa isi faca alt cont, si o sa dea alta teapa in timp Quote
Hertz Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Daca facebook-ul ala e al lui tre' sa mentionez: b? ce urât e fiutu, are fa?? de ?epar, s'orbesc ) Quote
em Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Pai asteptam dupa el sa isi expuna el punctul de vedere ??? daca el nu are de gand sa faca acest lucru ? Un admin sau eu ar trebuie sa ii trimita un mesaj privat ca sa deschis acest topic ...Omule, la foamea care e in Romania ....Crezi ca el o sa asculte de mine daca il pun sa posteze aici? Din pacate nu inteleg cum useri vechi dau tepe. La fel a facut si Spock. Quote
carter2408 Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Macar sa spuna ce-a facut cu bani ? . Daca si-a luat ceva de mancare spune-i sa zica bogdaproste ! . Iar daca i-a pariat la jocuri nu-ti ramane decat sa inveti ca bani aia trebuia sa-i platesti prin paypal, bitcoin ..... online in multe transe mici . Quote
ringo95 Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 (edited) Foarte bine ai facut Ar mai trebui gasit si datu-i vre-o 2 perechi de palme. Sunt foarte cuiros daca tipul te va contacta! P.S. nu aveti incredere in noii veniti si in "em" )///Edit* IDK... just saying Edited February 12, 2014 by ringo95 Quote
aelius Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 P.S. nu aveti incredere in noii veniti si in "em" )Da ce are dom'le em ? E unul dintre cei mai faini oameni de aici. Quote