UnUser Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Am nevoie sa ii fac unui coleg de la munca o farsa. Vreau idei. Quote
Birkoff Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Cadouri Haioasesiaici cauta dupa "farse" sau "farsa" si vezi videoclipurile cu idei Quote
UnUser Posted February 3, 2014 Author Report Posted February 3, 2014 Trimite-ti ideeile pe PM va rog. Ca citeste si el forumul si nare nici un farmec. Vreau idei sadice, legate de computerul lui. Quote
alyenn666 Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 trimiteti ideile pe pm macar sa-i iasa si lui ceva haios..ca altfel n-are sanse:))LE:in functie de farsa ,s-ar putea sa-i dispara placa de baza.. Quote
SilenTx0 Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Ce-i frate cu topicurile astea? Serios, ar trebui scoasa categoria asta ca se duce pe pula tot forumul cu asa ceva. Quote
Byte-ul Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Ce-i frate cu topicurile astea? Serios, ar trebui scoasa categoria asta ca se duce pe pula tot forumul cu asa ceva.ce te fute grija cat timp e postat in categoria corecta? Quote
MazaBoY Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Am nevoie sa ii fac unui coleg de la munca o farsa. Vreau idei. Te duci serios la el si ii spui ca sefu ti-a incredintat tie o sarcina,el te intreaba care, tu ii spui ca sa ii dai vestea proasta ca e concediat.Apoi ii spui aa si am uitat sa iti zic a sunat un avocat si a zis ca nevasta ta a bagat actele de divort. Quote