BLKoldSUN Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Salutare celor care sunt prezenti pe aici.Alaltaieri mi-am deschis si eu un site ce are ca tinta mIRC-ul si MSL-ul (mirc scripting language), dar pe langa asta am pus la dispozitie un forum. Care este scopul acestui site? Doresc sa promovez acest limbaj de programare deoarece stiu ca unora le va prinde bine in a invata si alte limbaje: C++, PHP, s.a.m.d.Va rog sa nu incercati sa scanati site-ul sau sa utilizati bruteforce.Daca este cineva interesat de a posta diferite scripturi si comenzi, va astept cu drag. Astept si schimb de linkuri daca se doreste trafic.http://www.ircgate.ro 1 Quote
rafinament Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Chiar sa stii ca imi place site tau. Succes Quote
diablo666 Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Scapa de mizeria aia de top66 ( pt max 3 vizitstori de la ei iti strici tot site.ul) Quote
P.O.C Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Asa cum zice si el, scapa de top66, in rest e misto site-ul Quote
BLKoldSUN Posted February 11, 2014 Author Report Posted February 11, 2014 Il tin pana mi-l indexez bine apoi il scot:P Multumesc pentru comentariile voastre. Quote
Coco Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Interesant si destul de frumos site-ul , dar din cate am observat nu prea sunt utilizatori momentan , probabil ca daca te tii de treaba munca ta va da roade Quote
BLKoldSUN Posted February 18, 2014 Author Report Posted February 18, 2014 Da, pana se vor strange dureaza cateva luni, mancam floricele pana atunci Am mai facut cateva modificari la aspect. Quote