spaimanuntilor Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 (edited) INDIANULE tu citezi din acelasi manual de onanie din care a tot scris si sleed? Edited February 5, 2014 by spaimanuntilor Quote
r3sp3ct Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Daca vrei sa mai cresti, incearca volei sau tractiuni cu ceva greutati la picioare, dar grija la coloana, mai bine sanatate decat 5 cm in plus/minus, zic eu... Quote
Silviu Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Lasati bre streroizii, in primul rand sunt ilegali si in al doilea rand, iti cresc organele de la ei, nu alea la care va ganditi voi, ti se maresc inima, ficatul si altele, asa ca daca vrei sa mori de tanar, baga prostii in tine. Eu sunt pe principiul ca daca asa te-a lasat Dumnezeu, nu are rost sa iti futi metabolismul ampulea. Quote
coffee Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Ai 21 de ani, nu mai cresti. Obisnuieste-te cu ideea! Quote
Stoi Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Lasati bre streroizii, in primul rand sunt ilegali si in al doilea rand, iti cresc organele de la ei, nu alea la care va ganditi voi, ti se maresc inima, ficatul si altele, asa ca daca vrei sa mori de tanar, baga prostii in tine.Asta este adevarat.Eu sunt pe principiul ca daca asa te-a lasat Dumnezeu, nu are rost sa iti futi metabolismul ampulea.Este supra-evaluata treaba asta. Cine se naste cu boli si moare, tot de la Dumnezeu e.Corpul uman poate fi imbunatatit indiferent cate de "bine" te-a facut Al de sus, iar miscarea in general e cel mai bun medicament ! Quote