Legends Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Salut vreau sa copii si eu un script pentru o evidenta ,insta cu winhttrack nu merge copiat ,mai exista si alt program cu care as putea lua ? Quote
Silviu Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Salut vreau sa copii si eu un script pentru o evidenta ,insta cu winhttrack nu merge copiat ,mai exista si alt program cu care as putea lua ? Poti copia doar interfata cu ce spui tu, incearca CTRL & S din orice browser. Quote
Legends Posted February 9, 2014 Author Report Posted February 9, 2014 Asta stiu, dar as fi avut nevoie sa copii si continutul sciptului ,nu doar acel index . Quote
Silviu Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Asta stiu, dar as fi avut nevoie sa copii si continutul sciptului ,nu doar acel index .Nu se poate. Quote
LichValue Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Demult astept pe cineva sa intrebe asta sa ma pot da mare.Deci cu scripturile este ca si cu mancarea.Te duci la restaurant, primesti mancarea in farfurie.Acum, tu iti dai seama de ingredientele folosite, uneori poti nimerii si proportiile insa daca nu ai reteta slabe sunt sansele sa faci si tu mancarea aia acasa.Asa este si cu scripturile, tu copiezi interfata, dar "reteta" nu o ai. Quote
vossen Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 ce script vrei? poate pot sa te ajut cu o versiune nulled Quote