Neutronic Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 Salut! De curand mi-am facut un blog pe wordpress si cum nu am mai lucrat cu aceasta platforma de vreo 2 ani cred ca lucrurile s-au mai schimbat si prefer sa va intreb pe voi. Inainte foloseam ca si plugin pentru SEO, All in one SEO Pack, imi puteti recomanda altul mai bun sau este ok daca-l folosesc tot pe asta? Mai este si SeoPressor care am inteles ca este foarte bun, doar ca este premium.Multumesc anticipat! Quote
curiosul Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 All In One SEO + Search Terms + Indexing Tools mi se pare combinatia ideala. Iar daca vrei trafic mult si nu bagi adsense incearca qTranslate. Quote
Neutronic Posted February 14, 2014 Author Report Posted February 14, 2014 Mersi! Trafic sincer nu-mi doresc atat precum vreau Page Rank, iar adsense e posibil sa pun pe viitor. Quote
D3mEnT Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 Degeaba ai PR3 si Trafic 0! Nu faci profit din PR, ci din trafic. Quote
Neutronic Posted February 14, 2014 Author Report Posted February 14, 2014 Depinde...Si eu as fi tot de aceeasi parere, insa, acum 2 ani avut PR 3 pe blogul personal iar cei ce doreau un advertorial pe blogul meu nu erau interesati mai deloc de cati vizitatori unici/zi am ci mai degraba de Pagerank. Quote