dzyk2000 Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Salutari,Ma numesc George si sunt din Ploiesti, sunt nou in acest domeniu si am intrat aici sa invat din putinul care il afisati.Multumesc Quote
Active Members MrGrj Posted February 17, 2014 Active Members Report Posted February 17, 2014 OFF: putinul pe care il afisati.ON: Bine ai venit. Inante sa pui intrebari, dai un search pe forum pentru ca exista probabilitatea ca raspunsul la intrebarea ta sa existe deja. Sper sa inveti cat mai multe Quote
Silviu Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Salutari,Ma numesc George si sunt din Ploiesti, sunt nou in acest domeniu si am intrat aici sa invat din putinul care il afisati.MultumescSalutare! Putinul pe care il afisam? Daca tu consideri cantitatea de informatie de pe acest forum putina, inseamna ca ai slot SD in cap, cea ce nu prea cred. Quote
adyshake Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Salut, sa stii ca informatiile care le poti gasi aici nu sunt putine deloc, doar timp sa ai sa inveti tot ce este pe acest forum Quote
kp112 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 salutare si bine ai venit pe RST Quote
eusimplu Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Putinul in raport cu cat putem afisa banuiesc, ca fara acest context, ar fi mai mult o injuratura decat o parere. Quote