zbeng Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 DOAR IPHONE 4 PROBAT DE MINETUTORIAL: iOS 7.0.4 - 7 Bypass Apple ID/iCloud & Jailbreak Untethered [iPhone 4] - YouTube Quote
blech Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) zice cam asa:This Bypass method isn't only limited to only iOS 7 but is only for the iPhone 4.deci sa ne limitam doar la iphone 4?poate sa incerce cineva si pe iphone5?dar pe 4s? Edited February 25, 2014 by blech Quote
Reebock Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Nu va avea retea iphone-ul 4 dupa acest bypass, deci va putea fi folosit ca ipod doar...cand il veti conecta la itunes va cere inca userul si parola detinatorului... Quote
zat Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Deci daca imi cumpar un iphone neverlock fara cont icloud si urmez acest tutorial telefonul se va comporta ok din toate punctele de vedere? Quote
Reebock Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Deci daca imi cumpar un iphone neverlock fara cont icloud si urmez acest tutorial telefonul se va comporta ok din toate punctele de vedere?Daca e neverlocked si fara cont icloud, pentru ce sa mai urmezi tutorialul??? Quote
zat Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Deci! Daca e neverlock si contul icloud este banat si urmez tutorialul se rezolva? Quote
lrdmafia Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 degeaba va chinuiti , telefoanele blocate in icloud si fara sa stiti adresa de mail cu parola a proprietarului nu puteti sa folositi acele telefoane in veci , Quote
lrdmafia Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 programele, scripturile si prostiile astea fac in asa fel sa intri in meniul telefonului , sa te joci pe el si sa stai pe net (ipode), dar de exemplu la mine telefonul este blocat in contul de icloud, orice as face pe el merge(net,jocuri etc), daca i-am dat restore imi cere contul proprietarului, deci degeaba, nu aveti cum sa pacaliti serverele apple. Quote