sirsorin Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 salut,de vreo 2 zile tot incerc sa-mi instalez un script php pentru mass mailuri, am instalat apache si mysql insa ceva mi-a scapat ca nu merge sa trimit... ma poate ajuta cineva va rog ? las un id de skype : sorin.passion (este si de yahoo.) Quote
Moderators Dragos Posted March 7, 2014 Moderators Report Posted March 7, 2014 (edited) Ai setat un server SMTP in php.ini? Ai cont de persoana fizica pe RDS si incerci sa trimiti pe portul 25? Ai acces pe SMTP sa poti trimite mailuri? Ai incercat sa trimiti normal un mail catre tine cu functia mail()? E bun scriptul, are review-uri bune?Spune-ne ce ai incercat sa faci pana acum si te ajutam.//Recomandarea mea este sa vorbiti cu el aici in post. Edited March 7, 2014 by Dragos Quote
sirsorin Posted March 7, 2014 Author Report Posted March 7, 2014 nu trimit dupa rds, am vps la OVH cu linux ubuntu Quote
madax12345 Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Iti merge functia de mail? incearca din terminal ceva de genul:touch testcat test |mail -s "subiect" mailul@tau.comvezi daca trimite! Dar nu cred ca ai setat nici un SMTP!Un php.ini sa vedem si noi pe ce discutam? Quote
aelius Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Ba nene. Cand vrei sa fi ajutat poti da mai multe detalii. Nu trebuie sa muncim noi sa scoatem informatiile pentru a te ajuta.Exemplu:- Am un VPS la x furnizor de servicii.- VPS-ul ruleaza Linux Debian/Fedora/Ubuntu ... sau ce distributie ruleaza el acolo.- Am instalat pe el postfix/qmail/sendmail/exim si am testat sa vad daca ruleaza (se observa procesul la ps aux, portul 25 este open, s.a.m.d)- Vreau sa instalez X aplicatie web cu ajutorul careia sa trimit newslettere sau vreau sa trimit email-uri din CLI cu oarece scripturi php. Quote
Guest Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 nu trimit dupa rds, am vps la OVH cu linux ubuntuSalut,Serverul de mail poate fi instalat usor, atat pe distributiile RHEL cat si Debian.RHELyum install postfix postfix-mysqlDebianapt-get install postfix postfix-mysqlDesi teoretic n-are nevoie de asa ceva, ai putea da si un restart la serviciu + httpd.RHELservice httpd restart; service postfix restart;Debianservice apache2 restart; service postfix restartDaca nu-ti merge, te pot ajuta eu cu management-ul in functie de buget. Quote
sirsorin Posted March 8, 2014 Author Report Posted March 8, 2014 Am reusit !!! Multumesc mult AGSQ, @madax12345 dupa ce am instalat postfix a functionat totul ok. ms pentru replay cu ajutor Quote
Guest Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Am reusit !!! Multumesc mult AGSQ, @madax12345 dupa ce am instalat postfix a functionat totul ok. ms pentru replay cu ajutor Cu multa placere!Dar din dar se strang ateii ! . Quote